Dame se obično pridržavaju jednog stila oblačenja koji najbolje pristaje njihovoj figuri i karakteru. Međutim jedan isti stil, bilo da je sportski ili poslovni, nošen više godina može da dosadi. Istraživanje i eksperimentisanje novih stilova je uvek primamljivo, ali se mali broj žena odlučuje da promeni već dobro isproban stil oblačenja. Ukoliko ste hrabri i odlučni da promenite svoj outluk predlažemo Vam da pogledate koji se modni rizici mogu isplatiti.

1.    Monohromatski stil

Mnoge žene su sklone da izbegavaju sportsku monohromatsku odeću jer misle da je teška za kombinovanje i da će samo zauzimati mesto u garderoberu. Međutim postoje slučajevi gde monohromatska odela izgledaju kul, ali to je samo zato što su dobro zajedno uparena. Da biste došli do modernog monohromatskog stila probajte garderobu različitih tekstura i nijansa. Monohromatki stil je dobar naročito ako želite da izgledate tanje i višlje.

2.    Deblje štikle

Umesto visokih tankih štikli opredelite se za deblje štikle. One su slatke, stabilnije i mogu da izgledaju fantastično sa retro odećom. Predlažemo Mary Jane  ili Oxford cipele sa štiklom koje su u trendu ove sezone.

3.    Farmerke u boji

Sa svetlijim farmerkama postižete zabavan, kul i mladalački izgled. One su savršen izbor ukoliko želite da dodate malo živosti Vašem jednostavnom stilu oblačenja. Čak i obična bela bluza će izgledati fenomenalno u paru sa svetlim farmerkama.

4.    Suknje i haljine sa visoki prorezom

Haljine i suknje  sa prorezom koji počinje od butine nisu za kancelarije. Međutim ukoliko želite da pokažete diskretno  vaše lepe noge i nežnu kožu onda su one za Vas savršen izbor. Da biste postigli još dramatičniji izgled uz ovakve suknje i haljine najbolje je da obujete seksi visoke potpetice.

5.    Kombinacija različitih printova

Kombinovanje garderobe različitih printova je bio vrući trend u 2013 godini pa se očekuje da će se i ove godine dosta nositi. Kombinovanje printova je lako. Potrebno je da se samo pridržavate pravila da jedan print treba da bude krupniji, a drugi sitniji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име