Od popularnih boja lakova preko prelepih i pozitivnih dizajna koji asociraju na cvetanje i lepše vreme pogledajte kako izgledaju najlepši nokti za proleće 2022 godine.nokti za prolece

Od svih beauty trendova nail art umetnost je najzabavnija jer tu postoji dosta prostora za kreativnost i improvizaciju.Takođe je dokazano da svako može sam da od svojih noktiju napravi pravo malo umetničko delo samo je potrebno malo truda, volje, ali i vežbe. To ne moraju da budu dizajni kao sa slika već neki vaš doživljaj proleća koji će sigurno pleniti svojom originalnošću. Sve je dozvoljeno, možete se igrati sa francuskim manikirom, menjati ga i prilagođavati sopstvenom ukusu. Takođe, tu su i različiti printovi od kojih prednjače animal printovi zebre, tigra, zmije. Ne zaboravite i tipične prolećne motive poput kapljica kiše, duge, zelenih polja cvetova, lišća. Nadamo se da vam sledeći nokti za proleće 2022 poslužiti kao inspiracija.

1.Heavy Metals Trendmetalik

Lakovi u metalik nijansama su veliki hit ove sezone. Bez obzira da li se radi o zlatnoj, srebrnoj, bronzanoj ili nekoj drugoj metalik boji ovakav manikir izgleda moćno i pomalo buntovnički jer je u tom heavy metal fazonu. Takođe sa ovakvim manikirom ćete izgledati glamurozno na svim zabavama na koje planirate da idete ovog proleća. Možete sve nokte lakirati u istoj nijansi ili se igrati sa raznim metalik nijansama ili sa nekim tehnikama kao što su ombre, marble ili 3D efekat.Metalik nijanse izgledaju prelepo na svim dužinama, a posebno na stiletto noktima.

2.Mango nokti za proleće 2022mango nokti za prolece 2022

Budite u trendu kao Megan Fox i uskladite boju laka sa bojom senke. Neka to bude neka upadljiva boja kao što je jarko narandžasta koja podseća na boju manga. Sigurno ćete biti zvezda večeri. Ovo su optimističke nijanse koje asociraju na lepše vreme, duže, sunčane dane i na dolazak leta koji svi jedva čekamo. Takođe, se smatra da je narandžasti lak idealna alternativna klasičnom crvenom.

3.Francuski manikirfrancuski manikir

Kao i drugi beauty trendovi i manikir trendovi su inspirisni popularnim serijama i filmovima. Ovoga puta radi se o drugoj sezoni serije Euforija koja je lansirala mnoge trendove između ostalih ponovo je u prvi plan izbacila francuski manikir. Klasični francuski manikir podrazumeva bezbojnu osnovu i bele vrhove. Međutim, savremene varijante ovog manikira uključuju i kombinaciju nekih drugih boja. Na primer roze osnova i beli vrhovi.

4.Pastelne bojepastelno plava

Pastelne boje su poslednjih godina veoma dominantne u svim sferama od mode do lepote. Razlog može biti i taj što izgledaju lepo i pomalo neutralno tako da se dobro mogu uklopiti sa drugim kako svetlijim tako i tamnijim bojama. Pastelni manikir daje posebnu dimenziju i toplinu vašim rukama. Sve pastelne boje su u trendu ali se ipak primat daje pastelno roze, plavoj, zelenoj i žutoj boji.

5.Cvetni dezen – Nokti za proleće 2022cvece

Cveće je tipični prolećni motiv pa zato i ne čudi što se javlja i kao deo manikira. Smatra se da će ovaj motiv biti najpopularnii ove sezone. U obzir dolaze kako pojedinačne latice tako i buketi na noktima. Možete birati i vesnike proleća kao što su visibabe, ljubičice, poljsko cveće poput bele rade ili maslačka. A možete se opredeliti i za latice cveća na drveću ili bukete ruža i lala.

6.Nijansa jorgovanalila nokti za prolece 2022

Još smo kod cveća tipičnog za proleće. To je jorgovan u prelepoj lila nijansi koja je odličan predlog i za manikir. Takođe, ako ne znate da sami napravite neki cvetić onda je dovoljno da nanesete ovaj lak i efekat će biti skoro isti.

7.Zeleni nokti za proleće 2022zeleni nokti za prolece 2022

Ne možete poreći ogromnu moć zelene boje ove godine. Ova nijansa zelene je bukvalno preslikani prolećni pejzaž u celini. Opredelite se za prelepu, mekanu, boju morske pene sa mat ili svetlucavim efektom.

8.Very Perivery peri nokti za prolece 2022

Pantone boja 2022 godine very peri je takođe izazvala veliku buru. Veoma interesantna nijansa koja je prisutna svuda u modi, kod frizura kao boja kose, u uređenju doma pa čak i kao manikir trend. Izgleda veoma sofisticirano i elegantno na noktima i zato je jedan od hit lakova za proleće, ali i leto 2022.

9.Kapi rosekapi rose

Još jedan motiv tipičan za ovo godišnje doba jeste i kiša, kao i rosna trava. Inače ovo je jedan od složenijih manikir dizajna, ali izgleda veoma moderno, efektno i sveže.

10.Haos nokti za proleće 2022haos nokti za prolece 2022

U proleće počinje zabava i to iskoristite na najbolji način. Ovde se radi o pozitivnom haosu u vidu smajlija, cvetova, vatre, voća, pruga, tačkica sve što vam padne na pamet. Veoma je originalno i efektno.

11.Zebra printprint zebre

Direktno sa modnih pista stiže nam još jedan trend koji izgleda moćno, a nije toliko težak. U pitanju je zebra print kao jedan od hit animal printova ove sezone. Koristi se samo crni i beli lak i izvlače linije kao kod zebre koje ne moraju da budu precizne već da podsećaju na pruge zebre. Zanimljiv manikir koji se može smatrati univerzalnim i minimalističkim jer se poput francuskog manikira uklapa uz sve odevne kombinacije.