Ako pratite trendove i pritom planirate da obnovite svoju kolekciju cipela nekim novim i modernim modelom onda Vam predlažemo da pogledate kakve će se cipele, po mišljenjima modnih stručnjaka, nositi tokom ovog proleća.
1.    Krznena obuća
Krznena obuća je veoma popularna među poznatim damama. Radi se o papučama i takozvanim mulama koje na sebi sadrže krzno ili krznene detalje poput pom pom loptica. Ove papuče mogu biti ravne ili sa štiklom.

2.    Cipele sa neobičnim štiklama
Još jedan zanimljivi trend koji će se nositi ovog proleća jesu i cipele sa neobičnim štiklama. Štikle mogu biti u dve boje, od neobičnog materijala ili  zanimljivog oblika.

3.    Cipele sa detaljima
Detalji se pre svega odnose na mašne različitih veličina koji se mogu naći na ravnim cipelama, patikama, papučama ili cipelama na štiklu.

4.    Metalik cipele
Patike, salonke, čizme, sandale u srebrnoj metalik boji će se takođe nositi ovog proleća.

5.    Cipele u stilu 70 – tih
Modni stilisti smatraju da će se ovog proleća pored odevnih komada nositi i obuća u stilu 70 –  tih. Radi se o ravnim platformama, baletankama, cipelama sa nižom petom u bojama kao što su žuta, oker, ali i u dve i više boja.

6.    Mrežasta obuća
Čizme, sandale, patike i ostala obuća koja sadrži mrežaste detalje će se takođe nositi tokom proleća 2017 godine.

7.    Čarape čizme
Modni kreatori su bili izuzetno maštoviti pa su izumeli čizme koje vizuelno podsećaju na čarape. Na taj način ste dobili dva u jedan.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име