Nije lako pronaći adekvatnu odeću za posao. Na poslu treba da se osećamo udobno, ali i da ostavimo dobar utisak. Evo nekoliko primera radne odeće u kojoj ćete izgledati u isto vreme moderno i predano poslu.

1.    Odelo

Odelo ne treba da nosite na posao svaki dan, ali je poželjno da ga imate u svom garderoberu. Koristite ga na nekim bitnim poslovnim sastancima i to najbolje u crnoj, beloj ili bež boji. Ne nosite na posao odela u drečavim i šljaštećim bojama jer će Vas činiti neozbiljnim.

2.    Olovka suknja

Olovka suknje su veoma zahvalni komad odeće jer se lepo uklapaju sa košuljama i elegantnim bluzama. U ovoj suknji će i Vaše obline doći do izražaja, ali ne na provokativan način već odmereno i sofisticirano.

3.    Peplum stil

Peplum bluze su u trendu ove sezone, ali su i dobar izbor za kancelarijsku odeću. Imaju odličnu liniju i strukturu tako da se lako mogu uklopiti sa suknjama ili pantalonama. Peplum stil odevanja ukazuje na Vašu urednost i sofisticiranost.

4.    Košulje sa V-izrezom

Košulje su komad odeće koji se najčešće nosi na posao. Ako ne znate šta da obučete neka lepa košulja sa klasičnim pantalonama ili suknjom i visokim potpeticama će Vas svakako spasiti. Preporučujemo da kupite košulje sa V-izrazom u beloj ili teget boji jer se najlakše kombinuju.

5.    Blejzeri

Blejzeri su idealni za posao kada je promenljivo vreme. Možete ga obući preko koktel haljine ukoliko planirate da odmah nakon posla odete na zabavu. Dobro se slaže i sa jednostavnim pantalonama i suknjama. Sa blejzerom izgledate kežual , ali i uvek spemno na akciju. Za posao birajte svetliju odeću ili sa printom, ali vodite računa da ne bude previše upadljiva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име