Priča o uspehu nije uvek posuta ružama već naprotiv vrlo često je put do vrha posut trnjem. To važi i za neke od trenutno aktuelnih zvezda filma i muzičke scene. Pogledajte našu listu poznatih osoba koje su od ubogog siromaštva stigli do bogatstva. Iznenadićete se ko se sve od mužičara i glumaca nalazi na njoj.

maraja keri

Započinjemo životnom pričom pevačice Maraje Keri. Ona je odrasla u jednoj od najsiromašnijih oblasti Long Ajlenda, i bukvalno kao devojčica Maraji nisu bile dostupne čak ni najobičnije igračke.Jedini drug joj je bio mali radio koga je najčešće slušala noću vežbajući pevanje.Sticajem okolnosti, kad je odrasla nakon što je predstavljena nekim zvaničnicima Kolumbije rekords, njena karijera je lansirana.

Dzastin Biber

Verovatno će Vam biti jako teško da poverujete, ali mega zvezda Dzastin Biber odrastao je u stanu punom buašvaba i pacova gde je frižider vrlo često bio prazan. Sam Dzastin kaže kako je uglavnom jeo brzu hranu te da je sendvič iz Meka sa sirom za njega bio prava poslastica.

 

halle berry
Sledeća na listi je Hale Beri. Seksi, pametna i vrlo talentovana glumica odrasla je u prihvatilištu i roditelji je nikada ni u čemu nisu podržavali. A, pogledajte je sada…

 

mark valberg

Mark Walhberg je u mladosti bio vrlo problematičan. Čak je morao da odleži mesec dana u zatvoru zbog prebijanja. To je bila prekretnica u njegovom životu, kada se njegov stariji brat umešao i uzeo ga pod svoje. Ostatak priče vam je poznat.

leonardo di kaprio

Leonardo Di Kaprio je odrastao u Los Anđelesu, Kalifornija kao jedino dete u porodici. Detinjstvo je proveo u društvu dilera droge i prostitutki. Još u mladosti je imao prilike da se uveri kakve razorne posledice može imati droga, pa se svojski potrudio se da  ne ode tom stranputicom.

demi moore

Demi Mur je takođe imala mučno detinjstvo. Često zlostavljana od strane svog oca alkoholičara detinjstvo je provela u prikolici bez ikakve škole sa 16 godina se otisnula svojim putem koji je vodio u Holivud i sada možemo reći da je to bila najbolja odluka koju je mogla doneti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име