Leto je napokon stiglo. Sada je vreme godišnjih odmora i odlaska na more. Ako planirate da ove godine nabavite novi kupaći verovatno ste u nedoumici za koji da se odlučite jer je ponuda izuzetno raznovrsna. Kupovina kupaćeg kostima može biti veoma stresna naročito ako ste nabacili koji kilogram viška. Da bismo Vam olakšali izbor predlažemo Vam da pogledate na koji način možete izabrati kupaći koji najbolje pristaje Vašem obliku tela.
1.    Za dame sa istaknutim oblinama
Dame sa  oblinama obično imaju istaknutu zadnjicu, veće grudi, uzak struk, a vrlo često i veći stomačić. To je takozvani kruškasti oblik tela. Ovim damama se preporučuju kupaći kostimi sa printom ili blokadom boja. Ako su kukovi širi od ramena onda je najbolje izabrati dvodelni kupaći i to donji deo tamniji kako bi vizuelno suzio kukove, a gornji deo svetliji, šareniji ili sa detaljima. Ako imate veći stomačić onda se opredelite za jednodelni kupaći i to bogat printom ili blokadom boja jer ćete na taj način vizuelno smanjiti stomak.

kupaci za dame sa oblinama
2.    Za dame sa malim grudima
Male grudi na plaži možete vizuelno povećati na različite načine. Izaberite kupaći sa printom, zatim detaljima kao što su trakice, čipka, rese, mašne ili jednodelni kupaći koji karakteriše oskudni gornji deo koji je dubokim V- izrezom spojen sa donjim delom. Preporučljivo je da gornji deo kod klasičnih kupaćih kostima bude popunjen jastučićima jer će tako grudi izgledati bujnije.

 kupaci za dame sa malim grudima
3.    Za dame sa velikim grudima
Izaberite kupaće kostime koji imaju punu pokrivenost u gonjem delu i jasno definisan donji deo. Izbegavajte kupaće na vezivanje i birajte isključivo one sa širokim trakama oko vrata. Odlučite se za jednobojne ili kupaće sa sitnim printom.

 kupaci za dame sa vecim grudima

4.    Za dame sa dugačkim torzoom
Da biste vizuelno smanjili torzo birajte kupaće kostime koji imaju dubok struk, a dole su usko sečeni. Na taj način ćete smanjiti razdaljinu između grudi i kukova i vizuelno izdužiti noge. Preporučuju se kupaći kod kojih su gornji i donji deo različitih boja ili sa upadljivi printom ili detaljima u donjem delu kao što su sečene trakice sa strane ili falte oko struka.


5.    Za dame sa kratkim torzoom
Potrebni su Vam kupaći kostimi koji će vizuelno dodati dužinu i povećati obim grudi. Na primer jednodelni kupaći sa dekolteom na jedno rame je u trendu ove sezone i svakako će izdužiti torzo. Kod dvodelnih kupaćih birajte one kod kojih gornji deo ima široke bratele ili dodatke poput karnera jer ćete tako vizuelno povećati gornji deo tela. Donji deo bi trebalo da bude plitak kako bi vizuelno izdužio srednji deo tela. Izbegavajte kupaće sa dečačkim krojem donjeg dela jer ćete tako torzo još više skratiti.

kupaci za dame sa kratkim torzoom

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име