Ovog proleća očekuju nas veoma zanimljive odevne kombinacije. Pored raznovrsnih prolećnih jakni koje su neizbežne zbog promenljivih vremenskih prilika nosiće se i lepršave suknje, zarigraniji printovi kao i klasični modni detalji koji su tu kako da nas ugreju, kada je to potrebno, tako i da začine i ulepšaju celokupni outfit. Pred Vama je pet jednostavnih, ali lepih odevnih kombinacija koje svaka dama može nositi na početku proleća 2017 godine.
1.    Teksas jakne i suknje
Kao što znate teksas jakne su must have komad odeće koji mogu nositi dame svih uzrasta. Teksas jakne dolaze u različitim modelima, dužinama kao i sa puno detalja mada Vi uvek možete obući klasične i jednostavne teksas jakne. Modni stručnjaci preporučuju da ih kombinujete sa suknjama koje na sebi sadrže neki prolećni print ili su pak napravljene od nekog drugog materijala kao što je na primer izvrnuta koža.


2.    Trench mantil
Još jedan vanvremenski komad odeće koji možete nositi početkom ovog proleća jeste trench mantil. Kada je hladnije nosite ga uz kožne helanke i čizmice, a kada je toplije obucite ga preko haljinice i začinite svoj outfit baletankama i rancem.


3.    Čizmice do članka i farmerke
Verovatno ste tokom zime nosili dublje čizme. Međutim, proleće je pravo vreme za čizmice do članka. Uparite ih uz uske farmerke i maslinasto zelenu ili kariranu košulju i izgledaćete fantastično.


4.    Marame i bluze
Marame se takođe mogu nositi preko cele godine. Za proleće birajte marame od tanjeg materijala, svetlijih boja ili lepih printova. Stavite ih oko vrata onako kako Vi želite i uparite ih uz neku laganiju bluzu i farmerke.

5.    Zimske haljine
Radi se o pletenim i haljinama dugih rukava koje su napravljene od nekog debljeg materijala. Ove haljine su se nosile i tokom zime ali ispod kaputa i jakni. Sada ih možete nositi bez jakni i to uz čizmice do članka pa čak i patike. Možete ih slobodno začiniti upadljivim ogrlicama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име