Odevne kombinacije za zimu 2021 godine su inspirisane najnovijim trendovima koji dolaze direktno sa interneta. S’obzirom da je za ovo doba godine rezervisano slojevito oblačenje onda i ne čudi što je predloga mnogo jer se raznovrsni komadi odeće, modni detalji i obuća mogu na bezbroj originalnih načina uklapati. Izaberite ili pronađite svoj stil oblačenja. Eksperimentišite sa modnim detaljima, nekim novim do sada nenošenim komadom odeće ili sa printovima i bojama.

Žuta i siva su proglašene za glavne boje 2021 godine pa možete i njih isprobati. Neka siva bude baza, a žutu iskoristite u vidu modnih detalja. Karirano je tipičan zimski dezen, ali ponesite i druge poput cvetnog ili zmijskog printa. Džemperi i rolke će se uvek nositi jer idu uz sve. Izbor je veliki, a mi vam predstavljamo samo neke od zanimljivih i inspirativnih ideja. Slede odevne kombinacije za zimu koje slobodno možete nositi ove sezone.

Odevne kombinacije za zimu – Šešir i krzno

U današnje vreme pravo krzno je uglavnom potisnuto i zamenjeno veštačkim. Mnogo je razloga za to, ali sve se svodi uglavnom na brigu o životinjama i očuvanju ugroženih vrsta. Na sreću veštačko krzno izgleda isto tako dobro kao i pravo i uvek će biti u modi. Tokom hladnih dana nose se bunde kao i klasične jakne i kaputi sa krznenim dodacima. Hit su i krzneni prsluci. Upravo bunde kako duže tako i kraće kao i krzneni prsluci prelepo i ženstveno izgledaju u paru sa šeširima. Najpraktičnije je kupovati šešir u nekoj neutralnoj boji poput crne, sive ili braon boje.

Međutim izbor i uklapanje boja kod slojevitog oblačenja je isključivo vaša stvar. Ako je outfit u tipičnim neutralnim nijansama onda ga osvežite nekom pop bojom poput žute, crvene ili roze. Pastelne boje takođe dolaze u obzir, izgledaju nežno i uglavnom svim ženama lepo stoje.

Kaputi i patike

Nekada su se kaputi kao elegantan komad odeće nosili isključivo uz čizme ili cipele. Međutim, poslednjih godina u trendu je nošenje kaputa uz patike. Radi se o zimskim dubljim patikama ili sa platformama u kojima nije hladno. Možete izabrati neutralne outfite ili monohromatske outfite koji se mogu nositi čak i u poslovnim prilikama. Kaputi su uglavnom midi ili maksi dužine, različitih krojeva i boja. Ove sezone u modi su dugačke puffer jakne – kaputi koje se takođe često nose uz patike.

Rolke i džemperi

Iz sezone u sezonu rolke i džemperi su sve lepši i svestraniji tako da se mogu na bezbroj načina uklapati sa ostalom garderobom i nositi u svim prilikama. Crna rolka je must have komad odeće jer može da izvuče svaki outfit i nikada neće izaći iz mode. Kada god ne znate šta da obučete uklopite crnu rolku sa farmerkama i čizmama i preko kaput ili jakna i spremni ste. Oversized džemperi su takođe dobar izbor kao i džemper haljine koje će biti u trendu i tokom 2021 godine. Praznična odeća kada je napolju hladno ili pada sneg bi trebalo da bude udobna, topla i elegantna, a sve to se može postići uz pomoć adekvatnog džempera. Za Božić su u svetu hit džemperi sa zimskim i prazničnim motivima. Izgledaju zabavno i sigurno će osvežiti celokupni stajling.
Pored pantalona džempere zimi možete nositi i uz suknje različitih dužina i krojeva. Midi plisirane suknje kao i karirane suknje uz džemper ili rolku su dobar poslovni outfit mada ih možete uparivati i za svečane prilike.

Odevne kombinacije za zimu –  Jakna i kačket

Radi se o zimskim puffer ili balon jaknama koje su veliki trend poslednjih godina. Nose se raznovrsni modeli, kratke puffer jakne, oversized modeli, dugačke puffer jakne u stilu kaputa. Jakne dolaze u raznim bojama od neutralnih, preko metalik do svetlijih. Neutralne se najlakše kombinuju, mada se sve više nose i svetlije boje poput crvene, žute, roze, zelene. Ove jakne su same po sebi upadljive i glomazne tako da im nisu potrebni vidljivi detalji. Međutim, uže kape koje su tik uz glavu poput kačketa i vunenih kapica se savršeno uklapaju uz njih i daju potreban balans celokupnom outfitu. Kape mogu, ali i ne moraju biti u istoj boji kao i jakna.