Noćas je u Holivudu 93 – ći put za redom održana dodela prestižnih filmskih nagrada Oskar 2021. Kada su u pitanju ovakvi događaji obično su sve oči uprte u poznate dame koje se utrkuju da što lepše i glamuroznije izgledaju na crvenom tepihu. Tako je bilo i ovoga puta. Iako su ostali slični glamurozni događaji do sada bili virtualni zbog korone na dodeli nagrada Oskar 2021 su ipak dozvoljena manja okupljanja jer se od nominovanih tražilo da budu lično prisutni na jednoj od lokacija.Halle Berry oskar 2021

Treba reći da je „ Zemlja nomada“ dobila nagradu za najbolji film. Glumica Frensis MekDormand je proglašena za najbolju glumicu i to za ulogu u već pomenutom filmu Zemlja nomada. Za najboljeg glumca je proglašen Entoni Hopkins za ulogu u filmu „ Otac“. Ovo je njemu drugi Oskar po redu, prvi je dobio pre 30 godina za ulogu u kultnom filmu „ Kad jaganjci utihnu“. Kada su u pitanju modna izdanja pogledajte šta smo ovoga puta izdvojili sa ovogodišne dodele Oskar nagrada.

 

1.Rukavice kao modni detaljoskar 2021 rukavice

Bilo je predivnih odevnih kombinacija, frizura, šminke, nakita, ali su se nosile i rukavice kao modni detalj. Rukavice koje su bile veliki trend 40 – tih godina prošlog veka su ponovo u modi. One izgledaju elegantno, damski, suptilno i svaku vašu odevnu kombinaciju podižu na viši nivo. Nisu storomodan detalj već ih mogu nositi i starije žene i mlađe devojke.

 

2.Oskar 2021 – Haljine sa prorezomhaljine sa prorezom

Bilo je različitih stilova haljina, ali su se ipak mnoge poznate dame odlučile za seksi haljine sa prorezima. Možemo slobodno reći da će se ovakve haljine u svim varijantama i nijansama još dugo nositi. Prelepo i ženstveno izgledaju kako uz kraću i podignutu tako i uz dužu i puštenu kosu. Izgledaju laskavo i seksi i pravi su način da istaknete određene delove tela.

 

3.Kaiš kao modni detaljoskar 2021 kais

Još jedan modni detalj koji se uglavnom nosio uz haljiine jeste i kaiš. Kaiš pre svega služi da definiše struk. Međutim, on se sve više nosi iz samih estetskih razloga kao što su da naglasi neke delove odevne kombinacije, da razbije monotoniju ako se radi o jednobojnoj kombinaciji , da da lični pečat vašem stilu i slično. Kaiš je u trendu pa su ga zato i mnoge poznate dame nosile na ovogodišnoj dodeli oskar nagrada.

 

4.Neobične kreacijeneobicne kreacije

Pored kaiša koji služi kao što smo rekli da pre svega definiše struk, na ovogodišnjoj dodeli filmskih nagrada smo videli i originalno dizajnirane haljine koje takođe bez pomoći kaiša definišu struk. U pitanju su razni trikovi, podignuti struk, dvobojne haljine, čipkasti gornji deo i slično.

 

5.Oskar 2021 – Dramski efekatdramski efekat

Karneri, pufnasti rukavi, perje, balske haljine su takođe bili prisutni da daju taj glamurozni i dramski pečat. Radi se o kreacijama koje možda nisu najudobnije, ali sjajno izgledaju pred očima kamere. Pravo osveženje i podsećanje kako su sva ovakva dešavanja na crvenom tepihu izgledala pre korone.