Ako volite moderne haljine i jedva čekate lepo vreme da biste ih mogli kombinovati uz omiljene čizmice, cipele i sandale onda Vam predlažemo da pogledate koji modeli haljina će biti u modi tokom proleća i leta 2020. Pored, male crne haljine, ženstvene bele haljine i haljina sa klasičnim printovima pogledajte koje će još modele haljina dame voleti da nose ovog proleća i leta. Pogledajte naš izbor, ovo su Moderne haljine za proleće i leto 2020 godine,

Moderne Kožne haljine

Koža nikada neće izaći iz mode. Pored kožnih jakni, mantila i pantalona dame će ove sezone rado nositi i kožne haljine. Tokom proleća ih možete nositi uz čizmice do članka , a leti ih kombinujte uz omiljene sandale. U kožnoj haljini ćete uvek izgledati glamurozno i moćno.

 

Moderne haljine – Bele pamučne haljine

Njeno visočantvo, mala bela haljina će uvek biti u modi. Ove sezone dominiraće pamučne maksi, midi i mini bele haljine. Tokom proleća probajte bele haljine sa pufnastim rukavima, a za leto su idealne pamučne bele haljine na bratele.

 

Raznobojne tufnaste haljine

Razigrane tufne su u modi pa samim tim će se nositi i tufnaste haljine. Igrajte se sa krojevima i zato slobodno kombinujte tufnaste haljine sa karnerima, sa spuštenim ramenima i slične zavodljive modele tufnastih haljina.

 

Mala crna haljina

Rame uz rame sa malom belom tu je i mala crna haljina. Crne haljine se najlakše kombinuju i mogu se u zavisnosti od modela nositi u svim prilikama od poslovnih, preko kežual do svečanih.

 

„ Slip“ haljine

Slip haljine su bile veliki trend tokom 90 – tih, ali su se ponovo vratile u modu. Modni stručnjaci savetuju da „slip“ haljine, koje podsećaju na kombinezone, nosite uz kaiševe, cipele i torbice koje su po boji potpuno suprotne od boje haljine, odnosno u color bloking stillu.

 

Haljine u neonskim bojama

Neonske boje će biti u trendu tokom cele 2020 godine, naročito u periodu od maja do septembra. Zato slobodno nabavite haljinu u drečavoj, neonskoj roze, žutoj, plavoj, zelenoj ili narandžastoj boji i sigurno ćete biti primećene gde god da se pojavite.

 

Haljine u printovima 70 – tih

Ono što odlikuje printove 70 – tih jesu krupni oblici jarkih boja. Haljine u printovima 70 – tih izgledaju ženstveno i lepo se mogu kombinovati uz moderne komade odeće i modne detalje.