Svaka žena bi trebalo da ima najmanje dva omiljena parfema. Jedan za zimu i drugi za toplije vreme. Ovi parfemi su obično i njen zaštitni znak. Međutim postoji mišljenje da ne možete jedan isti parfem nositi i na posao i uveče na žurku. Mirise kao i odeću je takođe potrebno prilagođavati različitim prilikama. To se naročito odnosi na leto kada se parfemi zbog vrućine i znojenja mnogo više koriste. Pogledajte listu parfema koje ovog leta možete koristiti u različitim formalnim i neformalnim prilikama.
1.    Chanel No.5 Premiere
Chanel No.5 Premiere je najnoviji parfem prilagođen damama 21 veka. Idealan je za letnja venčanja bilo da ste u ulozi mlade, deveruše ili samo gošće. Radi se o cvetnom mirisu koji predstavlja spoj ruže, nerolije, jasmina, a začinjen je aromom sandalovine i vanile.

Chanel No 5 Premiere
2.    Lacoste L.12.12 Jaune
Lacoste je aromatično voćni miris koji započinje aromom grejpfruta, u srcu sadrži miris jabuke, a u osnovi aromatično drvenasti miris čempresa. Idealan je za godišnje odmore i odlazak na more. Podsećaće Vas  na avanture i divne trenutke koje ste proveli sa omiljenim osobama na zasluženom godišnjem odmoru.

 Lacoste L12 12 Jaune
3.    Hugo Boss Woman
Ovaj parfem je namenjen zaposlenim ženama koje i tokom leta dosta vremena provode na poslu i u kancelariji. Radi se o cvetno voćnom mirisu koji u gornjim notama sadrži spoj kupine i italijanske mandarine, nastavlja se dubokim i očaravajućim mirisima jasmina, irisa, indijskog crnog čaja i kedra.

 Hugo Boss Woman

4.    Oscar de la Renta Extraordinary
Za noćni provod tokom leta potreban Vam je ženstven i neodoljiv miris poput Oscar de la Renta Extraordinary. Ovaj parfem za pamćenje predstavlja kombinaciju nerolije, višanja, božura, ambera, vanile i orhideje.

 Oscar de la Renta Extraordinary
5.    Dolce &Gabbana Dolce Floral Drops
Ovaj parfem se preporučuje za dane vikenda kada izlazite na kaficu ili u šetnju sa prijateljicama. Radi se o prijatnom i opuštajućem cvetnom mirisu belog cveća kao što su amarilis, narcis, lokvanj sa nerolijom, cvet papaje i mošus.

 Dolce $ Gabbana Dolce Floral Drops
6.    Diptyque Florabellio
Tokom leta ima dosta muzičkih festivala i koncerata. Zato ako planirate da posetite neki od njih izaberite parfem koji će oko Vas širiti pozitivnu energiju. Parfem Diptyque Florabellio podseća na slano more. Sadrži latice cveta jabuke, zrna kafe i semenke pečenog susama.

Diptyque Florabellio

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име