Kožne jakne predstavljaju vanvremenski komad odeće koji će uvek biti u trendu. Zbog svoje klasičnosti i svestranosti mogu biti deo kako poslovnog i kežual tako i večernjeg outfita. Sa njima se obična devojka može odmah pretvoriti u žestoku i seksi zavodnicu. Ove sezone nose se kožne jakne različitih modela i dužina. Za proleće i leto su naročito zanimljive i tražene kraće kožne jakne. Lepo stoje kako uz obične bele majice i farmerke tako i uz svečane haljine. Da biste lakše osmislili svoj outfit sa kožnom jaknom predlažemo Vam da pogledate na koje sve načine možete da nosite kraću kožnu jaknu ove sezone i da pritom postignete rokerski i seksi izgled.
1.    Kožna jakna i mini suknje
Pored kožnih jakni i kožne mini suknje su u trendu ove sezone. Ukoliko ih nosite zajedno izgledaćete ženstveno i sofisticirano. Svoj outfit začinite cipelama na štiklu i elegantnim torbama.


2.    Kožna jakna i prolećne haljine
Radi se o još jednom zanimljivom načinu da ove sezone nosite svoje kraće kožne jakne. Kombinujte ih uz svoje omiljene prolećne haljine kako bele i lepršave tako i uz haljine sa cvetnim ili nekim drugim printom.


3.    Kožna jakna i mala crna haljina
Kraća kožna jakna će savršeno upotpuniti malu crnu haljinu. Ako je mala crna haljina uska onda bi jakna trebalo da bude malo šira ili duža. Ovo je uvek dobitna kombinacija.


4.    Kožna jakna i dečački džins
Kožna jakna se uvek dobro slaže uz farmerice. Međutim poslednjih godina su izuzetno popularne iscepane farmerice. Njih takođe možete kombinovati uz kraće kožne jakne koje će omekšati i osvežiti celokupni outfit.


5.    Kožna jakna u poslovnom outfitu
Kožna jakna ovog proleća može biti deo Vašeg poslovnog outfita. Lepo stoje uz klasične bele bluze sa dugmićima i elegantne crne suknje ili pantalone. Crne kožne jakne uvek možete kombinovati i uz odeću u drugim bojama, a ne samo u crnoj.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име