Ukoliko želite ovog leta da promenite boju kose predlažemo Vam da pogledate koje su nijanse popularne ove sezone. Radi se o jarkim, upadljivim i jednodimenzionalnim varijantama plave, braon i crvene boje kose koje su potpuno u skladu sa toplim i sunčanim letnjim danima.
1.    Bakarno crvena boja kose ( Copper Red)
Ukoliko mislite da je vreme strastveno crvene boje kose prošlo prevarili ste se. Naprotiv, crvena kosa je veliki hit ove sezone. Jedna od traženijih nijansi crvene koju rado u poslednje vreme nose i poznate dame jeste bakarno crvena boja. Radi se o smeloj i intenzivnoj nijansi koja podseća na narandžastu ili riđu boju kose. Lepo stoji svim damama bezobzira na boju očiju i tena.


2.    Kestenjasto crvena boja kose (Chestnut Red)
Ovo je jedna od najpopularnijih nijansi crvene boje za kosu. Nije previše živa i napadna, a opet izgleda mistično i zanimljivo. Kestenjasto crvena boja kose je idealno rešenje za one dame koje se dvoume da li da budu cevenokose ili brinete.


3.    Jagoda crvena boja kose ( Strawberry Red)
Jagoda crvena boja kose se smatra svetlijom nijansom crvene boje. Veoma je zanimljiva i to naročito leti jer se lepo prisijava na suncu.


4.    Tamnija braon boja kose
Brinete su bile popularne na početku godine. Međutim i tokom leta će se nositi braon kosa i to u tamnijim tonovima. Takođe moguća je i kombinacija pramenova u svetlijim i tamnijim nijansama braon boje.


5.    Karamel plava boja kose ( Caramel Blonde)
Pored uvek aktuelne platinasto plave ovog leta nosiće se i karamel plava. Radi se o toploj nijansi koja veoma lepo pristaje uz preplanuli ten.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име