Ako vas zanimaju Boje za proleće 2020 i ako Vam je dosadilo da stalno nosite jedne te iste kombinacije boja onda je proleće pravo vreme da nešto promenite. Osvežite svoju garderobu nekim novim i svetlijim modnim nijansama koje do sada niste nosili ili kombinovali sa drugim bojama. Slobodno eksperimentišite, a kao inspiracija Vam mogu poslužiti sledećih pet kombinacija boja koje su hit na instagramu za proleće 2020 godine.

Plava i burgundi Boje za proleće 20200

Ova kombinacija boja je postala toliko popularna u modnom svetu da je mnogi već smatraju vanvremenskom. Burgundi kao tamnija nijansa se odlično uklopila uz svetlo plavu boju.

 

Žuta i rust( boja rđe) boje za proleće 2020

Ako pratite modne trendove onda znate da je žuta boja u trendu ovog proleća. Idealna, svetla nijansa priziva sunce i lepše vreme i poboljšava raspoloženje. Pritom žuta boja prelepo izgleda u kombinaciji sa bojoj rđe, kao nekom vrstom crvenkaste nijanse.

Roze i zelena boja za proleće 2020

Jedna od najzastupljenijih kombinacija boja koja će obeležiti uličnu modu ovog proleća su roze i zelena. Puderasto roze odlično ide uz tamniju zelenu nijansu.

 

Krem i braon boje za proleće 2020

Ako imate dosta odeće u braon boji onda je slobodno uparite sa krem bojom. Dobićete sofisticirane i elegantne prolećne kombinacije koje možete nositi u svim prilikama.

 

Boja lavande i ljubičasta boje za proleće 2020

Ovde se radi o kombinovanju različitim nijansama jedne iste boje pri čemu se dobija zanimljiv monohromatski outfit.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име