Cvetni printovi su jedan od najprisutnijih prolećnih i letnjih printova.  Uvek izgledaju lepo i ženstveno i zato ih mnoge žene rado nose kad god mogu. Ukoliko ste i Vi ljubitelj cvetnih printova i želite više da ih nosite onda Vam kao inspiracija za kombinovanje ovog printa mogu poslužiti sledeći primeri.

 
1.    Različiti cvetni printovi
Mnoge dame se ne usuđuju da kombinuju dva različita cvetna printa međutim to je itekako moguće. Leto je pravo vreme za dupliranje printova samo je potrebno da ispoštujete jedno pravilo, a to je da kombinujete krupnije sa sitnijim cvetnim printovima i da ih naravno uskladite po boji. Na primer možete nositi bluzu sa sitnijim cvetnim detaljima uz pantalone ili suknju sa krupnijim cvetnim printovima.


2.    Cvetni komplet
Ukoliko niste sigurni oko dupliranja cvetnih printova onda se možete opredeliti za komplet u jednom cvetnom printu. To mogu biti sako i pantalone ili sako i suknja ili pak bluza i pantalonice.


3.    Cvetni kombinezoni
Još jedan veoma pametan i moderan način za nošenje cvetnog printa ove sezone jesu i cvetni kombinezoni. Oni ne moraju biti previše cvetni već mogu imati tu i tamo po koji veći cvetni print. Možete se opredeliti i za kombinezone sa suptilnijim cvetnim printovima.


4.    U pankerskom stilu
Ako ste u duši buntovnik, panker ili roker to ne znači da treba da nosite sve crno ili od kože. Možete slobodno kombinovati i odeću sa cvetnim detaljima. Na primer uklopite bluzu sa cvetnim printom uz kariranu suknju ili pak suknju sa cvetnim printom uz čipkastu bluzu i kožnu jaknu.


5.    Seksi stil
Kada poželite da izgledate seksi slobodno izaberite neku bluzu sa cvetnim printom i spuštenih ramena ili cvetnu mini haljinu sa upadljivijim dekolteom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име