Neizostavni modni detalji svake zime pa i ove sezone su kape i rukavice.  Naročito su na ceni one unikatne ručno izrađene. Pogledajte neke od interesantnijih modela.

1.    Rukavice bez prstiju

 Rukavice bez prstiju
Za ove rukavice je potrebna obična vunica, deo oko prstiju je slobodan, samo je deo oko palca opšiven i posebno izdvojen.

2.    Dečja kapa i rukavice

Dečja kapa i rukavice
Rukavice koja nosi majka su kao predhodne bez prstiju. Kapa se plete kao pravougaonik, a zatim se ušije i naprave mali rogovi.

3.    Traka za glavu

Traka za glavu
Ove zime su u trendu pletene trake za glavu. Možda Vas neće u potpunosti zaštititi od hladnoće, ali svakako izgledaju prelepo.

4.    Rukavice

pletene Rukavice
Još jedan model rukavica bez prstiju koje se najčešće nose i traže ove zime.

5.    Trake

Trake
Trake za glavu su se nosile još u 16 veku. Moda se vraća, a posebno se traže trake svetlijih boja i sa pletenicom kao što je ova narandžasta.

6.    Klasične rukavice

Klasične pletene rukavice
Ovo su klasične zimske rukavice sa prstima pri čemu je samo palac izdvojen. Nose se kada pada sneg i kada je mnogo hladno.

7.    Pletena kapa

Pletena kapa
Moderna štrikana kapa je udobna i topla i kažu da se lako plete. Pa ako želite probajte sami da je napravite.

8.    Klasične pletene rukavice

Klasične pletene rukavice
Ovde su prikazane i rukavice bez prstiju i sa prstima. Dobro je da imate oba para i da ih kombinujete i nosite po potrebi.

9.    Rukavice sa pletenicom

Rukavice sa pletenicom
Ove rukavice se štrikaju na isti način kao i sve ostale. Samo imaju jedan detalj po sredini, a to je pletenica koja je hit ove sezone.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име