Pončo predstavlja specijalno dizajniranu odeću čiji je cilj da telo održi toplim i suvim. Potiče iz Južne Amerike i smatra se tipičnom indijanskom odećom. U svom najjednostavnijem obliku pončo se sastoji od velike tkanine, najčešće vunene, koja ima na sredini otvor za glavu i pozadi kapuljaču. Savremeni pončo sadrži rukave, rese, postoji u raznovrsnim bojama i dezenima tako da se čak nosi i u svečanim prilikama. Zato Vam predlažemo da ove jeseni malo promenite svoj stajling i umesto jakni i mantila nabavite pončo. Pogledajte na koje sve načine možete nositi pončo ove sezone.
1.    Glomazan pončo
Ove sezone u trendu su predimenzionirani kaputi, džemperi, a samim tim i glomazan pončo. Ušuškajte se svojim velikim pončom, ali vodite računa da odgovara Vašem obliku tela, a ne da izgleda kao da ste ga od nekog pozajmili. Znači, glomazan ali sa merom.

2.    Uskladite ga sa ostalom garderobom
Ako se odlučite za veliki i širok pončo, onda donji deo garderobe treba da bude uži da bi se uspostavila ravnoteža. Nosite uže pantalone, helanke, ili kraću suknju i čizme preko kolena koje će izdužiti Vaše telo.

3.    Izaberite zanimljiv print
Da biste osvežili svoju jesenju garderobu izaberite pončo u zanimljivoj kombinaciji boja ili sa nekim interesantnim printom.

4.    Nosite pončo sa resama
Rese kao modni detalj su u trendu već nekoliko sezona. Nose se tokom cele godine i daju Vam poseban boemski izgled.

5.    Pončo sa kaišem
Ukoliko smatrate da Vas široki i duži pončo čini debljim onda možete da ga nosite sa kaišem. Kaiš je dobar način da sebi obezbedite vitkiju liniju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име