Možda je teško zamisliti, ali mnoge svetske zvezde su nekada bile siromašne, živele u kolima, napuštale školu kako bi radile i izdržavale porodicu i dobijale socijalnu pomoć.

Sarah Jessica Parker

Sada ima ormar pun Jimmy Choo cipela i dizajnerskih haljina, ali život nije bio tako glamurozan za maldu glumicu iz Ohaja. Njeni  roditelji (majka-učiteljica, otac-vozač kamiona) su morali godinama da žive na socijalnoj pomoći kako bi ishranili svoje šestoro dece… sve dok Sara nije dobila svoju prvu šansu na Brodveju u 13. godini.

Tom Cruise

Sada se njegovo bogatstvo procenjuje na 250 miliona dolara, a detinjstvo je proveo živeći na ivici siromaštva. Porodica se selila 15 puta (čak i u Kanadu) dok je njegov otac tražio posao. Sada se Tom brine (finansijski) o svojim sestrama.

Oprah

Potiče iz ruralnog dela Misisipija, odgajila je samohrana majka tinejdžerka, a kasnije otac u Tenesiju. Silovana je kada je imala 9 godina, ostala trudna već u 14 i beba joj je umrla posle porođaja. Radila je naporno i stvari su se okrenule u njenu korist kada je dobila šansu da radi kao spiker na vestima u Čikagu. Ostalo je istorija.

Celine Dion

Najmlađa od 14 dece, sada popularna pevačica, nije imala lako odrastanje. Iako potiče iz muzičke porodice, živela je teško zbog ekstremno malih zarada njenih roditelja. Četrdeset godina kasnije je jedna od najuspešnijih pevačica na svetu i vredi oko 250 miliona dolara.

Jay-Z

Ovaj hip-hop muzičar koji je postao biznis guru odrastao je u socijalnim stanovima u Bruklinu. Kao mali je dilovao drogu da bi preživeo i bio uhvaćen u još nekoliko ilegalnih radnji. Slavu je stekao kao reper i danas je poznat po svom „nosu za biznis“. Vredi negde oko 450 miliona dolara.

Jennifer Lopez

Iako je njeno detinjstvo bilo skromno, nije bilo nepodnošljivo. Njena porodica je živela u malom iznajmljenom stanu Bronksu dok nisu sakupili dovoljno za svoj stan. Srećom njeni roditelji su sakupili dovoljno novca da joj plate časove plesa i pevanja što se kasnije pokazalo kao pametna investicija

Demi Moore

Njeni roditelji (tada tinejdžeri) su se razveli pre nego što se ona rodila. Odgajio je otac koji je morao da se seli zbog posla. Preselili su se 30 puta pre nego što je ona napunila 13 godina. Posle više godina života u kamp prikolici, preselili su se u Los Anđeles, Demi je napustila školu i „pojurila“ karijeru manekenke, koja je na kraju dovela do prve uloge u seriji „General Hospital“

Jim Carey

Kada je bio mali, njegov otac je ostao bez posla i bili su prisiljeni da žive u kolima. Da bi pomogao svojoj porodici, Jim se zaposlio kao čistač u jednoj fabrici  kada je imao 14 godina. Iste godine počeo je sa stand-up komedijom i nastupima po lokalnim klubovima – što se kasnije isplatilo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име