Da biste za doček Nove godine izgledali i osećali se sjajno i zadovojno potrebna  Vam je prava srodna duša u obliku Vašeg idealnog parfema. Zato birajte parfeme koji će dočarati Vaše omiljeno cveće, ukuse i ostale stvari koje Vas čine srećnim. Pogledajte listu od šest parfema koji bi mogli da Vam prave društvo u najluđoj noći.
1.    Wild Essence – Halle Berry
Ovaj svetli i penušavi parfem predstavlja strastvenu kombinaciju bergamota, mandarina, frezija, lipovog cveta i nežno pamučnih cvetića koji dočaravaju sunčani efekat.

Wild Essence – Halle Berry
2.    Acqua di Parma – Rosa Nobile Eau de Parfum
Neke ruže imaju izuzetno jak miris. Ali ruža od koje je napravljen ovaj predivni parfem miriše meko i strastveno u kombinaciji sa citrusom i đurđevkom.

Acqua di Parma – Rosa Nobile Eau de Parfum
3.    Modern Muse Chic – Estee Lauder
Miris za smele dame. Predstavlja kombinaciju jakih cvetova kao što su jasmin sambac, tuberoza, senzualni mošus i šumsko cveće.

Modern Muse Chic – Estee Lauder
4.    Midnight Romance – Ralph Lauren
Svetli buket sačinjen od cveća božura i jasmina začinjen aromom ukusne vanile i malina daje za rezultat predivni  i ženstveni miris koji savršeno odgovara začaranim novogodišnjim noćima.

 Midnight Romance – Ralph Lauren
5.    Reveal – Calvin Klein
Seksi parfem začinjen mešavinom ružičastog i belog bibera, jasmina i sandalovine. Bogat, topao, zavodljiv i pre svega neodoljiv miris.

Reveal – Calvin Klein
6.    Fresh Honeysuckle
Miriše delikatno i slatko kao bebina koža. Čine ga mešavina orlovih noktiju, breskve, crne ribizle, šljive i malo mošusa.

 Fresh Honeysuckle

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име