Rančevi su jedan od vrućih trendova ove sezone. Ponovo se  vraćaju u modu na velika vrata i predstavljaju modni detalj koji Vas nikada neće izneveriti. Pored klasičnih kožnih rančeva nose se i rančevi sa resama i drugim zanimljivim detaljima.  Pogledajte koji su rančevi najprodavaniji ove sezone.
1.    Mansur Gavriel
Radi se o prelepom italijanskom rancu Brandy koji pored boje kajsije dolazi još i u teget i prljavo beloj boji. Sadrži odvojivi novčanik i podesivi kaiš.  Može služiti kao školski ranac, ali i za sasvim neobavezne šetnje.

Mansur Gavriel
2.    Elizabeth and James
Pamučno kožni ranac je u retru stilu jer sadrži dezene koji su inspirisani folklornim motivima. Takođe sadrži i kožne rese koje su u trendu ove sezone. Ovaj prelepi ranac se može nositi i uz farmerice, ali i uz suknje i haljine.

Elizabeth and James
3.    Zara
Tamno braon kožni ranac sa krokodilskim printom. Sadrži posebno i ručke i kaiš. Postavljen je i sadrži džep.

Zara
4.    Joplin D-String Messenger
Prelepi mali ranac sa resama. Preporučuje se damama koje preferiraju retro stil. Odlično se uklapa uz kaubojke i šešire.

 Joplin D-String Messenger
5.    Christie ranac
Ranac klasičnog izgleda od kože i takođe sa zanimljivim kaišem i resama kao dodatkom. Pored braon boje dolazi još i u prljavo beloj i crnoj boji.

 Christie ranac
6.    Wendy Nichol
Radi se o crnom kožnom rancu ručno izrađenom u Njujorku. Sadrži nitne i rese koje mu daju boho izgled. Dovoljno je prostran i može se nositi kako na jedno rame tako i na leđa.

Wendy Nichol
7.    Madwell
Ranac od glatke kože i klasičnog oblika sadrži tri džepa, ručicu i podesivi kaiš. Vrlo je zahvalan tako da se može nositi kako uz kapute tako i uz teksas jakne.

 Madwell
8.    Old Navy
Old Navy mali ženski ranac od skaja sa resama kao dekorativnim dodatkom. Sadrži jednostavnu postavu i mali džep za mobilni ili novčanik. Pored bele dolazi još i u crnoj boji.

Old Navy
9.    Elizabeth and James mini ranac
Minijaturni ranac sa kožnim ivicama i interesantnim tufnastim dezenom. Sadrži tri džepa, kratku dršku i prilagodljivi kaiš.

Elizabeth and James mini ranac
10.     Need Supply
Ovo je malo drugačiji ranac od svih ostalih. Nema oblik klasičnog ranca, a po svom prelepom dezenu i kombinaciji boja pripada boho stilu.

Need Supply
11.    Kelsi Dagger
Elegantni ranac koji mogu nositi devojke koje preferiraju različite stilove. Može se nositi i kao dnevna i kao večernja varijanta.  Sadrži unutrašnji džep i podesivi kaiš.

 Kelsi Dagger

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име