Prolećne torbe su po pravilu veoma interesantne, kreativne i raznovrsne. Ovog proleća nose se torbe različitih veličina, dizajna, oblika i dezena. I dalje su popularni rančevi kao i retro torbice neobičnog oblika i sa zanimljivim detaljima i geometrijskim dezenima od kojih su najprisutnije pruge i kockice. Pored klasičnih crnih torbi, koje će se uvek nositi jer se najbolje uklapaju uz garderobu, prisutne su i torbe u svetlijim bojama. Pogledajte koji su se stilovi torbi izdvojili za ovo proleće.
1.    Torba sa resama
Radi se o maloj crnoj torbi koja se nosi na rame. Napravljena je od teleće kože sa heklanim detaljima u vidu resa koje su u trendu ove sezone. Kaiš je podesiv. Unutar torbe se nalazi postava i džepovi.

crna-torba-sa-resama
2.    Gucci stil
Prelepa torba koja podseća na glamur sedamdesetih godina. Pored cigla crvene boje poseduje zanimljivu kopču i kaiš.

Gucci-torba
3.    Sonia Rykiel torba sa prugama
Ova torba dolazi iz francuske modne kuće Sonia Rykiel. Odlikuju je crvene, teget i krem pruge na kožnoj postavi. Sadrži tri unutrašnja džepa i na vrhu magnet za zatvaranje.

Sonia-Rykiel-torba
4.    Chanel teksas torba
S’ obzirom da je teksas u trendu ove sezone modna kuća Chanel je za ovo proleće ponudila veći izbor interesantnih teksas torbi. Izgledaju prelepo i dobro se uklapaju uz raznovrsnu prolećnu garderobu.

Chanel teksas torba
5.    Zglobna torba
Ukoliko želite nešto originalno, malo i slatko onda izaberite zglobnu torbu. Napravljena je od teleće kože, ima interesantnu šnalu i dolazi u tri boje burgundi, crnoj i oker boji.

zglobna torba
6.    Ranac
Rančevi su u trendu već nekoliko sezona. Za ovo proleće se preporučuju rančevi u svetlijim bojama kao što je ovaj crveni. Prostran je i sadrži unutrašnji džep za telefon ili novčanik.

ranac torba
7.    Torba sa kockastim dezenom
Radi se o torbi sa ručkama. Torba je u osnovi crna sa kockama u različitim duginim bojama. Može se lepo uklopiti uz prolećnu garderobu.

torba sa ruckama
8.    Elegantna mini torba
Elagantna mini torba sa kaišem i ukrasnim dugmićima. Lagana je i po boji se lepo uklapa sa prolećnom garderobom.

mini torba
9.    Prada torba
Prada važi za jedan od  najskupljih modnih brendova. Međutim ove torbe su izuzetno kvalitetne, praktične, elegantne i  vredi ulagati u njihovu kupovinu.

prada torba
10.    Marc Jacobs torbe
Marc Jacobs je za proleće ponudio zanimljivu kolekciju torbi. Radi se o torbama na kaiš koje kao dodatak imaju prikačen džep za mobilni telefon. Ovakve torbe su izuzetno tražene u svetu.

Marc Jacobs torba
11.    Louis Vuitton torba
Za ovo proleće se izdvojila još jedna torba koja dolazi iz poznate modne kuće Louis Vuitton. Radi se o elegantnoj torbi sa prugama lepih boja i kaišem koji predstavlja kombinaciju lanca i kože.

Louis Vuitton torba
12.    Torba za rame
Dobar spoj crne, bele i braon boje daje kao rezultat ovu lepu torbu koja se nosi na rame. Torba je unutra braon sa tri pregrade. Takođe poseduje i jedan džep pozadi. Može se nositi kako na posao tako i uveče u provod.

Torba za rame

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име