Rachel McAdams se trijumfalno prošetala crvenim tepihom na premijeri filma About Time u Londonu. Prelepa glumica nosila je dugu haljinu naše kreatorke Roksande Ilinčić. Ovoga puta glumica je imala vatreno crvenu boju kose i mi mislimo da joj ova kombinacija boja strašno odgovara, naravno uz haljinu naše kreatorke. Na crvenom tepihu pozirali su i Domhnall Gleeson , Margot Robbie kao i režiser filma Richard Curtis.

Rachel-McAdams-About-Time-Premijera

 

Ovo je prvo pojavljivanje ove 35-godina stare glumice još od premijere filma Wander in LA aprila ove godine a pamtimo je i po ulozi u filmu o Šerloku Holmsu.
Inače u novom ostvarenju Rachel ima glavnu ulogu a priča je u svetu filma već korišćena više puta. Film pripada mešavini romantične komedije i naučne fantastike, radi se o osobi koja pokušava da promeni svoju prošlost ali tako da bi mu u budućnosti bilo bolje. Oni koji vole i prate rad Rachel McAdams setiće se da je sa Eric Banom 2009 godine već glumila u sličnom ostvarenju pod nazivom Time Travelers Wife. Pogledajte trejler njenog novog filma About Time

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име