Čuveni teniser Rafael Nadal utočište od turnira, stresa, raznih povreda traži na Majorci. On je rođen u Manakoru, malom gradiću na ostrvu Majorka i kaže da nikada ne bi menjao ovo ostrvo i grad, za luksuzne gradove, rezorte i letovališta. Nadalov ujak Toni nedavno je izjavio: “Majorka je za Nadala preko potreban mir. Tamo se oseća ugodno. Karakter Majorke je vrlo sličan njegovom. Tu je rođen i tu su mu svi prijatelji.”
Da podsetimo, Majorka je najveće ostrvo iz grupe Baleara i sa Ibicom, Menorkom i Formenterom čini Balearski arhipelag u Sredozemnom moru. Priroda je zaštitini znak ovog ostrva a o tome koliko je ostrvo prijatno za boravak govori činjenica da Majorku poseti preko 2 miliona turista.
Nadalove kolege i ostali uspešni sportisti odlučuju se za lokacije koje im nude brojne poreske olakšice ali Nadal želi da bude blizu svojim korenima.
Rafa je nedavno za CNN izjavio: “Ja sam veoma srećan čovek. Ne mogu da se pretvaram da imam sve što imam a da to ne zabeleže i kamere. Na Majorci se osećam lagodno zato što nema toliko pažnje usmerene ka meni.”

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име