U trendu je cveće! Ljubičica i iris, ruža i jasmin, ljiljan i lotos, orhideja i mimoza…

deo

Romantični i puni senzualnosti,  cvetni mirisi u kombinaciji sa egzotičnim voćem daju pun pogodak za jesen, zimu 2015 / 16 godinu.

 1.   Ever Bloom

ever bloom

Sa ciklamom, lotosom i ružom,  svež i blistav osećaj,  senzualnost i apsultni miris sa narandžom, gardenijom i mošusom, svakako predstavlja jedan od vodečih parfema za jesen i zimu.

2.   La Via Est Bellela via est bella“Život je lep” ! Cvetno srce je spoj ekstrakta firentinske Iris Pallida, jednog od najređih i najskupljih sastojaka, i senzualnih aldehida irisa.  Oplemenjen sa  apsolutnim cvatom arapskog jasmina i narandže.

3.   Via dell’Amore,  Bottega Verde

via del amoreRomantična melodija pupoljaka, iz belih latica sa skladnim “naznakama” voća.  U pozadini vlada miris pačulija, kedra i  “smeđeg”  šećera.

4.   Accordo di Orchidea rosa Deborah

orhideja

Toaletna voda, cvetno “srce”,  akcenat daje na “prskane”  šljive,  nijanse vanile, kupine i mahovine.

5.   Chloé Eau de Toilette

chloeInfuzija bele ruže,  okružena sastojkom bergamota, sa magnolijom pomešanom sa gardenijom,  sa vama ostavlja upečatljiv trag.

6.   Dolce od Dolce & GabbanadolceHarmonija belog cveća karakteriše amarilis, južnoafrički cvet.  Otvara se eksplozija od lišća nerolija cveća i papaje, zatim vodene note vode do ljiljana i narcisa.  Miris dokazuje topao i senzualan osećaj.

7.   Blumarine Ninfea

ninfeaMirisna familija cvetnih citrusa.  Lišće gardenije i cvet lotosa, uključuju i jasmin, orhideju, lavandu, zajedno sa mošusom, vanilom, sandalovinom i ambrom daju osećaj svežine.

8.   Jo Malone

jo maloneee

Kao “rose” zlatne mimoze i slatka kao med na “začinskim” notama kardamona, Jo Malone predstavlja odlično uparivanje pomenutih . Sandalovina daje dodatnu mekoću i sa ovim parfemom nosite sa sobom magičan “miris”.

9.   Gelsomino indiano profumo

jasminSuper romantičan miris, sa notom citrusa, kombinacijom jasmina i gardenije, drva cimeta i muškatnog oraščića.  Baza vanile sa indijskim mirisom,  ističe harmoniju i egzotiku u vama!

10.   Rose Roger & Gallet

roger

Mirisna voda, sa opuštajućom notom ruže, daje klasičan osećaj svežine, romantike i senzualnosti.

Ovih 10 sjajnih parfema, sigurno će vas oduševiti.  Bilo koji od pomenutih počnite da koristite i videćete reakciju vašeg okruženja kao i vas same!

“Romantični” parfemi za jesen, zimu 2015 / 16!

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име