Tokom ove jeseni mnoge poznate dame su se pojavile sa novim i interesantnim frizurama koje su veoma brzo postale veliki hit u svetu i sigurno će se nositi tokom zime. Pogledajte o kojim je frizurama reč.
1.     Kratka „shag“ frizura
Prošle godine se nosila duga „shag“ frizura. Međutim, ove jeseni je veliki hit postala njena kraća varijanta. Radi se o frizuri koja je duža i labavija od bob frizure. Kratku „shag“ frizuru karakterišu izražen volumen i talasi koji prate oblik lica i divno ga uokviruju.


2.    Frizura srednje dužine
Krajem leta mnoge dame se odluče da svoju dugu kosu skrate do ramena ili malo ispod ramena. Na taj način se dobija kosa srednje dužine koja se lakše održava tokom hladnijih meseci. Frizura srednje dužine sa blagim talasima lepo stoji svakom obliku lica.


3.    Duga slojevita kosa
Duga slojevita kosa uvek izgleda ženstveno i privlačno. Ove sezone su naročito zanimljive duge slojevite frizure u boji tople čokolade, u champagne plavoj boji i u svim nijansama bakarne boje.


4.    Retke šiške
Meke, paperjaste šiške možete nositi na bilo kojoj dužini kose. Radi se o nežnoj frizuri koja je laka za održavanje.


5.    Afričke pletenice
Među velikom ponudom raznovrsnih pletenica ove jeseni su se posebno izdvojile male afričke pletenice. Izgledaju interesantno i lepo se kombinuju kako uz svečanu tako i uz kežual garderobu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име