Da li ste za “lov” odeće samo za noć veštica, ali plašite se da ne nosite uobičajne kostime? Bez panike, daćemo vam par ideja za događaj koji ubrzo dolazi.

halloween ideje kompleti

Sa pista možemo da “skinemo” odlične novitete za svaku priliku,  ali ovog puta posebno obraćamo pažnju na “komplete” za noć “veštica”.

“Halloween” ideje, kostimi za 2015 / 16

halloween ideje kostimi

 

Gotski stil:

halloween ideje gotski stil

Klasika, koja nikada ne postavlja pitanje, čak i kada je reč o “vešticama”, čudovištima i vampirima”. Gotiski stil sa svojom crnom bojom vlada na svim poljima.
Crne pantalone u paru sa čipkom i “vezom”, podsećaju na paučinu. Posekotine i rupe na haljinama, majice za “fatalnu” moć žena, noć “veštica” pretvaraju u neverovatan čin.
Perje na glavi, poput gavrana je dobra ideja za početak priprema za pomenuti događaj. U modi su velike horror zvezde poput : Morticia Addams, “mrtva nevesta”, Frankenstein Dracula…

halloween ideje adams

“Bundeva” manje zastrašujuće, ali uvek s temom Halloween :  Dve opcije,  jednostavna boja i oblik “narandže. Obucite uske pantalone, mini večernje haljine, bunde i više od toga, kako biste izgledali okruglo kao bundeva.

Postoji još dosta odličnih kombinacija za događaj koji sledi, ali to ostavljamo vama.  Jer  “mašta” svakako radi “svašta”, sledite je!

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име