Investirati u dobar “kroj” je uvek odlična ideja. Tokom hladnog vremena, pravi komad u vašem ormanu svakako zauzima kaput, koji rešava sve “fashion” dileme.

Kaputi: najlepše verzije za jesen i zimu 2015 / 16

glavna 1

Kaputi su pravi trend svake sezone, ali ove naglašavamo da pored klasičnih modela, isti treba da prate liniju od ramena do stopala. Priuštiti sebi ovaj komad bez ograničavanja na dužini je odličan izbor,  koji sa sobom nosi udobnost sa dozom klase i stila.

llll

Neutralne boje su pravi imperativ, posebno Camel, a  za noćnu varijantu obući intezivnu plavu je pravi modni hit.

55555

Igrajući se sa zelenim tonovima, ostavićete za sobom trag.

4

Ispod kaputa možete nositi razne odevne “krpice” i uvek izgledati šik i moderno.  Ako niste u prilici ispratiti ovu sezonu u stilu koji nosi trend,  kapute od prošle godine možete ukrasiti sa tankim kaišima, šarenim ukrasima i bićete na svoj način u modernoj “dimenziji”.

glavna

Strukiran kaput nosi tajanstvenu notu elegancije, i vašu figuru čini lepšom i tanjom.Untitled-1Slede hladni dani, krenite u šoping i napravite za sebe toplu “oazu” noseći kvalitetan kaput, koji će ispratiti ovu sezonu u modernom tonu.

“Stare” modele vaših kaputa, ako niste u prilici ponoviti se sa novim, možete ukrasiti sa raznim detaljima. Svakako kaiš i marama u boji su odličan spoj  sa kaputom, kako biste izgledale “šik” i moderno-

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име