Poražavajuće po Katy Perry. Naime u jednom intervjuu San Francisko Gate magazinu ovaj Britanski glumac je izjavio kako je sve vreme dok je vodio ljubav sa pevačicom maštao da je pored njega neka druga žena.

Kako je proces njihovog razvoda završen pre skoro godinu dana ovaj 38-godina star glumac se izgleda opustio i razvezeo usta. Svoje priznanje o intimnim detaljima sa Kety Perry, Brand je umotao u šalu, ali poznavajući Britanski humor rekli bismo da tu ipak ima trunka istine.

Glumac je još i dodao:
Kada sam postao svestan razvoda razmišljao sam da se zamonašim. Znate, kada ste monah vama je zabranjen seks. Kada ste u braku, imate ga sa jednom osobom. To vam je u neku ruku gore od monaškog života.” Našalio se Brand, doduše kiselo.

Da podsetimo da je Russel Brand podneo zahtev za razvod braka sa pevačicm Kety Perry u decembru 2011 nakon 14 meseci zajedničkog života. Konačan potpis na brako-razvodni papir stavljen je u julu 2012 godine.

A šta kaže druga, lepša polovina? U skorašnjem intervjuu časopisu Vogue Perry je rekla kako su vicevi Rasela Branda postali kiseli i da ona u poslednje vreme zaista ne može da ga smisli. “On je histeričan na izvestan način!” –  Navela je pevačica.
Pevačica je utehu našla u zagrljaju John Mayera i jednom prilikom je otkrila kako je obaveštenje o razvodu dobila SMS-om. Tada je navela da o pravim razlozima razvoda ne želi da priča kao i da je sve to već iza nje. “Život ide dalje.” – istakla je Kety.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име