Ako planirate da svoj stil odevanja ove zime podignete na viši nivo, da izgledate šik i moderno i da Vam u isto vreme bude toplo i udobno onda počnite od adekvatne i skladne kombinacije za Šal i kaput. Sledeći primeri Vam mogu pomoći da opuštenije kombinujete kapute u različitim bojama sa odgovarajućim šalovima.
Neutralne boje
Uz kapute neutralnih boja kao što su crna, siva, bela, braon, bež, kamel možete nositi bilo kakve šalove i jednobojne i sa printom. Samo izbegavajte da šal bude u istoj nijansi kao i boja kaputa. Ako se i dalje dvoumite i ne želite da rizikujete onda je najlakše da uz neutralan kaput nosite i šal u komplementarnoj neutralnoj boji. Na taj način dobićete čist minimalistički stil koji je uvek aktuelan.


Kombinujte printove
Ako želite naglo da od jednostavnog i minimalističkog stila pređete na moderan i hrabar stil odevanja onda kombinujte printove. Najlakše je usklađivati geometrijske printove koji su zasnovani na istim bojama. Za početak možete karirani kaput nositi uz šal na pruge.


Kontrast boja
U Kombinaciji  kaput i šal u kontrastnim bojama predstavlja još jedan način da ove zime postignete interesantan i originalan izgled. Ako niste ljubitelj upadljivih boja kaputa kao što su crvena ili žuta onda uz svoje tamnije kapute nosite šalove u svetlijim, upadljivim i jarkim bojama.


Kombinujte materijale
Ove zime u trendu je kombinovanje odeće od različitog materijala. Kašmir i heklano čine zanimljiv izgled, ali takođe i koža i svila, vuna i krzno, pamuk i vuna.

Kaputi sa leopard printom
Uz kapute sa leopard printom je najsigurnije nositi crne šalove, jer je ovaj print sam po sebi upadljiv i zato šal ne treba da skreće pažnju. Međutim uz leopard print kapute lepo stoje i tamnije crveni jednobojni ili karirani šalovi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име