Olovka suknja je veoma zahvalni komad odeće koji bi svaka dama trebalo da ima u svom garderoberu. Elegantna, diskretna, ali i zavodljiva olovka suknja se može nositi kako u kancelariji tako i uveče na žurci. Bitno je samo pronaći pencil suknju koja najbolje pristaje Vašem obliku tela. Ovu suknju rado nose poznate dame od Jennifer Lopez do Victorie Beckham, pa žašto onda ne probate i Vi?

1.    Kupujte olovka suknju sa linijom sa strane i dužinom do sredine kolena ili malo ispod kolena. Izgledaćete višlje, ali i zavodljivo.

Olovka suknja iznad kolena
2.    Birajte olovka suknju koja odgovara Vašem prirodnom obimu struka. Da bude udobna i dok sedite, ali i dok se krećete.

Olovka suknja prema prirodnom obimu struka
3.    Da biste u njoj lakše hodali obavezno birajte olovka suknju sa prorezom. Ako ima rajsferšlus onda ga otvorite.

Olovka suknja sa prorezom
4.    Ako ste niskog rasta kupujte kraće pencil suknje, najbolje do sredine kolena.

Olovka suknja iznad kolena
5.    Ako ste visoki i imate duge noge onda je najbolja za Vas duža pencil suknja koja ide malo ispod kolena.

Olovka suknja za visoke
6.    Damama sa telom u obliku jabuke se preporučuju olovka suknje sa upadljivijim, debljim i snažnim pojasom. Na taj način se pogled skeće ka struku.

Olovka suknja za telo u obliku jabuke
7.    Ako ste punije građe izaberite olovka suknju sa detaljima oko kukova. Na primer sa čipkom.

Olovka suknja sa cipkom
8.    Vodite računa i o dezenu ili printu na olovka suknji. On bi trebalo da bude u skladu sa Vašim oblikom tela.
Pogledajte kako poznate ličnosti nose olovka suknju. Eva Mendes, Victoria Beckham u old-school glamuroznoj olovka suknji usklađenoj sa interesantnim modnim detaljima, Lauren Bacall davne 1953 u poslovnom izdanju, Jennifer Aniston u klasičnoj beloj bluzi sa V izrazom i metalik olovka suknji. Predivna Kelly McGillis je u Top Gan-u iz 1986 godine nosila kožnu jaknu, olovka suknju i klasične visoke potpetice. Faye Danaway je davne 1967 godine izgledala opasno u filmu Bonnie and Clyde noseći olovka suknju u kombinaciji sa beretkom na glavi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име