Naslovna Parfemi Savršen miris – Savršen Parfem

Savršen miris – Savršen Parfem

0
4363

Verovatno se pitate kako neke dame uvek lepo mirišu. Tajna nije samo u odabiru pravog parfema već i u određenim trikovima koji čine da miris uvek bude fin, dugotrajan i neodoljiv. Pogledajte o kojim je trikovima reč.
1.    One biraju snažnije parfeme
Nisu svi parfemi stvoreni na istoj bazi. Citrusni parfemi imaju tendenciju da brže ispare dok oni začinjeni  drvenom notom kao što je sandalovina traju duže. Sve to treba imati u obzir prilikom odabira parfema.Briajte snažnije parfeme
2.    One nanose slojeve mirisa
Od gelova za tuširanje, preko losiona i ulja za telo, većina ovih parfema dolaze u različitim oblicima. Nanoseći više njih zajedno izgradićete slojeve mirisa koji će i duže trajati u toku dana.
3.   Važno je naneti parfem na pravo mesto
Pored zglobova nanosite parfem i na toplijim, a često i skrivenijim delovima tela kao što su stomak, grudi, kao i iza kolena i ušiju. Toplota tela pomaže da se miris razvije i zamiriše u svom punom sjaju.
4.    One ga nikad ne razmazuju
Pokušajte da se oslobodite navike da razmazujete parfem nakon nanošenja. Trljanjem parfema razbijate njegove visoke note i ostavljate samo srednje i bazne note koje vremenom brže ispare.
5.    One znaju kada da stave parfem
Najbolje je parfem staviti nakon tuširanja dok je koža još vlažna.  Dodatna vlaga pomaže u zadržavanju mirisa. Na taj način ćete izbeći mrlje koje parfem zna da ostavi na odeći.kada staviti parfem
6.    One vode računa o hidrataciji kože
Poželjno je hidrirati kožu pre nanošenja bilo kakvog parfema. Suva koža ima tendenciju da apsorbuje neke od mirisa što dovodi do njihovog bržeg isparenja. Sa druge strane hidrirana koža pod uticajem vlage duže zadržava mirise.
7.    One znaju kako se čuvaju parfemi
Toplota i vlažnost razbijaju molekule parfema, zato nije poželjno da ih držite u kupatilu već na suvim i hladnim mestima. Najbolje mesto za čuvanje parfema su komode i police u spavaćoj sobi.Kako se čuvaju parfemi
8.    One ih nanose više puta u toku dana
Koža je živ organ koji diše i ne može da zadrži miris na neodređeno vreme. Zato treba parfem uvek nositi u torbi i naneti ga pre nekih bitnih događaja u toku dana. To žene koje uvek savršeno mirišu dobro znaju i uvek primenjuju.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име