Ako Vam je stalo do partnera i želite da imate zdravu vezu onda izbegnite dramatične situacije i svađe. Zato Vam predlažemo da pogledate kojih sedam navika mogu da Vam upropaste vezu.

1.    Ne kritikujte njegovu porodicu
Ako Vas njegova porodica izluđuje nemojte to nikada njemu reći. Čak i kad je on sam kritikuje Vi ćutite jer niko ne voli da čuje druge kako loše pričaju o njegovim roditeljima. Za vezu je najbolje da držite jezik za zubima kada je u pitanju njegova porodica.

2.    Ne špijunirajte ga
Volite da znate sve što Vaš dečko radi  i zato mu proveravate poruke preko telefona ili društvenih mreža. Međutim niko ne voli da ga špijuniraju i najčešće je to razlog zašto se danas mnoge veze raspadaju.

3.    Izbegavajte svađe u društvu
Za parove je normalno da se sukobe u mišljenjima pa čak i posvađaju naročito ako su dugo zajedno. Međutim svađe u društvu pored toga što su neprijatne jer svi Vas slušaju, mogu i da upropaste vezu.

4.    Vodite računa o sebi
Brinite o svom zdravlju, izgledu, oblačenju i ne zapuštajte se. Jer ako ne brinete o sebi onda šaljete poruku svom partneru da Vam nije stalo ni do njega.

5.    Ne pokušavajte da ga promenite
Pustite ga da se sam menja i prilagođava. Nemojte mu naređivati da radi ovo ili ono jer ne možete preko noći od pitbula napraviti pudlicu.

6.    Rešavajte probleme u vezi
Nema savršene veze već u svakoj postoje određeni problemi. Kada naiđete na problem nemojte proći pored njega i zanemariti ga jer može još više da se iskomplikuje. Zato rešavajte probleme dok su još vrući i to najboje zdravom komunikacijom.

7.    Ne lažite ga
Ne lažite svog dečka jer će istina kad tad isplivati na površinu. Laži su jedan od najčešćih razloga zašto se veze raspadaju. Zato svoju vezu zasnivajte na iskrenosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име