Da biste se uspešno oslobodili viška kilograma nije dovoljno samo držati dijetu već je potrebno posedovati neke lične kvalitete. Pogledajte koje osobine bi trebalo da poseduje neka osoba da bi bila u stanju da sprovede strogi režim ishrane i dođe do vitke linije.

1.    Disciplina
Prvo morate da budete disciplinovani. Da biste se oslobodili viška kilograma potrebno je da uložite mnogo vremena i napora tojest da budete disciplinovani. Ako do sada niste vežbali moraćete da se bavite fizičkom aktivnošću redovno i pošteno.

2.    Ubeđenje
Drugo morate da budete uvereni da je pridržavanje određenog režima ishrane i fizička aktivnost pravi put ka uspehu. Dakle potrebno je da verujete u moć Vašeg programa mršavljenja.

3.    Samosvesnost
Ne ponašajte se kao mašina već budite svesni svog tela. Ako Vam se neka vežba učini teškom nemojte je odmah odbaciti već je manje puta ponavljajte i videćete da vremenom možete sve vežbe da uradite. Zapamtite upala mišića prolazi ako redovno vežbate.

4.    Strpljenje
Da biste smršali potrebno je vreme jer ništa se ne može ostvariti preko noći. Zato budite strpljivi.

5.    Doslednost
Doslednost je drugi najbitniji kvalitet koji jedna osoba mora da poseduje da bi uspešno smršala. Ako niste dosledni onda su male šanse za uspeh.

6.    Uživanje
Uživajte u svemu što radite pa i u novom načinu života. Pronađite zadovoljstvo u fizičkim aktivnostima i hrani koju jedete jer je to najrealniji put do efikasnog gubitka kilograma. Živite život punim plućima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име