Nakon pet godina rada kao modni dizajner Victoria Beckham je rešila da fanovima putem skajpa prikaže svoj Fashion film. Ovaj film nas upoznaje sa njenim životom i delom od detinjstva do današnjeg dana.
U uvodu Victoria kaže da se poslednjih pet godina budi svako jutro i oseća  kao žongler jer živi u Los Anđelesu, a posao joj je stacioniran u Londonu tako da veći deo večeri svakog dana provede ispred skajpa dajući uputstva svom studiju u Londonu.
„Oduvek sam volela modu“, kaže Victoria „ još kao devojčica sam volela da posmatram mamu kako se doteruje i oblači i razmišlljala sam o tome kako izgleda fantastično“.

Globalni uspeh i slavu je doživela u periodu od 1994 do 1997 kao članica grupe Spice Girls. Godine 2003 je sa menadžerom Simon Fuller potpisala ugovor koji joj je omogućio da pokaže svoje kreativne ambicije kroz teksas, parfeme, tašne i naočare koji su bili veoma dobro prihvaćeni na tržištu.
Simon Fuller je za Victoriju rekao da je njena karijera počela u muzici i plesu, ali da je još tada više interesovalo u kojoj će haljini nastupiti nego sama pesma koju će pevati.

Tokom života u Španiji u periodu od 2003 do 2004 godine Victoria se edukovala o modi i to kroz časopise, preko interneta do istraživačkog rada. U početku su svi ironično reagovali na njeno prisustvo u modnoj industriji jer je ona za njih predstavljala bivšu spajsicu i ženu fudbalera. Međutim Victori Beckham je svojim radom postala brend koji ima svoje mesto u modnoj industriji i niko ga ne može ignorisati.

Pogledajte zvanicnu prezentaciju na Skype.Fashion

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име