Pošto smo ispratili Fashion Week u Londonu selimo se u Milano. Naime u ovom prelepom italijanskog gradu se u periodu od 18 do 23 februara 2014 održava Milano Fashion Week. Prodefilovaće manekenke u kreacijama Gucci, Prada, Versace i ostalim brendovima. Točiće se šampanjac, a voditelj programa kroz ovu nedelju biće Charlie Miller. Hajde da vidimo šta je obeležilo prvi dan Nedelje mode u Milanu.

1.    Gucci je priredio fenomenalnu dobrodošlicu

Svoj šou u Milanu  prvi je predstavio Gucci. Na pisti su se pojavile manekenke u uskim farmericama i cigaret pantalonama koje se nose nisko na kukovima i uparene su sa čizmama do članka koje podsećaju na šezdesete i kaputima sa ravno poliranim srebrnim dugmićima. Dominiraju pastelne boje poput peperminta, pastelno roze i žute boje kao i animal print. Takođe je Gucci predstavio i kožne suknje i haljine što je u skladu sa visokom italijanskom modom. Od detalja primećene su narukvice sa kristalima i interesantne čizme različitih dužina.

2.    Anna Dello Russo sa kišobranom

Anna Dello Russo sa kišobranom
Anna kao poznati stručnjak za modu je u svom rodnom gradu htela da izgleda opušteno tako da se na reviji pojavila u interesantnoj kombinaciji koju je začinila velikim crnim kišobranom.

3.    Neizostavna italijanska kuhinja

Neizostavna italijanska kuhinja
Italija jeste prepoznatljiva po visokoj modi, ali i po sjajnoj kuhinji.  Tokom Gucci revije posetiocima su poslužene čokoladice i jagode kao i kolači sa kremom i puno šampanjca.

4.    Stigla je Joan Smalls sa svojom pletenom kapicom

Stigla je Joan Smalls sa svojom pletenom kapicom
Već prvog dana je stigla jedna od najpopularnijih i najlepših modela Joan Smalls i to sa svojom pletenom kapom koja je grejala od Londona do Milana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име