Iz dana u dan proleće je sve bliže. Dani su topliji, sunce jače greje, a prolećno cveće počinje polako da se pojavljuje. Sa prirodom se bude i modni kreatori širom sveta. Na pistama i u buticima Milana, Londona, Njujorka i ostalih modnih prestonica se pojavljuju veoma smeli modni trendovi i to od luksuznog nakita preko brendiranih cipela i torbi. Pogledajte koji će to vrući modni trendovi obeležiti predstojeće proleće.

1.    Pandora narukvice

Pandora narukvice
Počinjemo sa nakitom i to prelepim Pandora narukvicama. U Pandori možete odabrati narukvicu koja Vam se sviđa jer je ponuda velika od srebrnih, zlatnih, kožnih narukvica do sintetičkih narukvica sa srebrnim kopčama. Narukvice mogu biti različitih boja kao i sa različitim privescima.

2.    Mrežasta bluza

 Mrežasta bluza
U proleće ima više Sunca i toplije je tako da glomazne džempere možete zameniti laganim mrežastim bluzama. One su savršen modni dodatak koji lepo stoji uz prolećne haljine ili suknje.

3.    Žuta torba

Žuta torba
Stilisti za proleće preporučuju svetlije boje kao što je žuta. Nosiće se žute kao sunce pantalone, bluze, suknje, cipele i torbe. Ako se opredelite za žutu torbu vodite računa da je dobro uklopite sa bojama ostale garderobe.

4.    Zlatno roze bangles

Zlatno roze bangles
Bangles narukvice su popularne već nekoliko godina. Stilisti smatraju da zlatno roze bangles predstavljaju must have nakit koji svaka dama mora da ima ako želi da bude u trendu. Bangles se dobro uklapaju sa ostalom garderobom i mogu se nositi na zabavama kao i uz svakodnevnu garderobu.

5.    Full suknje

Full suknje
Ove suknje se kod nas mogu naći pod imenom suknje pun krug. Karakteristične su po tome što se šire u obliku punog kruga i obično su do kolena. Preporučuju se smelim damama koje žele da izgledaju razigrano ovog proleća.

6.    Plava sportska bluza

 Plava sportska bluza
Plava boja se preporučuje u proleće jer predivno izgleda na Suncu. Izaberite neku lepu plavu bluzu sa rukavima ili bez i izađite napolje da trčite ili se bavite nekim drugim sportom.

7.    Cvetna ogrlica

Cvetna ogrlica
Prirodu u proleće karakteriše raznobojno mirisno cveće. Pošto se moda okreće prirodi sve više se nose detalji kao što su cvetni dezeni na odeći i modnim detaljima, cveće u kosi, ali i nakit sa cvetnim ornamentima. Posebno se preporučuju ogrlice sa dragim kamenjem u obliku cveća.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име