Jesen je pravo vreme za čišćenje i unošenje novih boja u Vaš dom. Pokušajte da ga ulepšate tirkizno plavom bojom. To je divna nijansa plave boje koja podiže raspoloženje, poboljšava mentalnu bistrinu, osvetljava celu sobu i unosi smirenost i spokoj. Sledeći predlozi Vam mogu pomoći u dekoraciji.

1.    Zamenite set za ručavanje
 Zamenite set za ručavanje
Tirkizno plavu boju je najlakše uneti u kuhinju. Kupite tirkizno plave čaše i tanjire i stavite ih na sto. Uklopite ih sa srebrnim ili zlatnim poslužavnikom i platnenim salvetama neutralnih boja. Tirkizno plava boja se dobro slaže sa svim neutralnim bojama kao što su zlatna, srebrna, bež, bakar, braon, crna, bela. Takođe se slaže sa zelenom, drugim nijansama plave boje, roze, ljubičastom i tako dalje. Ova boja će Vam oživeti kuhinju.

2.    Dodajte vazu
Dodajte vazu
Police u sobi možete ukrasiti tirkizno plavim vazama. Efekat će biti još bolji ukoliko su zidovi u neutralnim bojama. Dovoljno je da stavite neki elegantan cvet u vazu i soba će odisati pozitivnom energijom.

3.    Jastučići
Jastučići
Stolice, sofe i krevete možete dekorisati tirkiznim jastučićima. Na taj način će svako poželeti da sedne i provede vreme u sobi koja podiže raspoloženje i da pobegne malo od tmurne jeseni.

4.    Čajnik
 Čajnik
Tirkizno plavi čajnik je korisna stvar za kuvanje toplih čajeva i kafe. Ukoliko ih ne koristite možete ih iskoristiti kao dekoraciju. Stavite ih na vrh kamina, ormara ili u staklenoj polici. Svojom bojom će ispuniti prostoriju prijatnom svetlošću.

5.    Kuhinjski aparati
 Kuhinjski aparati
Bilo bi lepo ukoliko biste mogli da nabavite tirkizno plave kuhinjske aparate. Miksere, sokovnike ili neke druge aparate u ovoj boji stavite na policu sa ostalim kuhinjskim elementima i ulazak u kuhinju će biti pravo uživanje.

6.    Probajte nove prekrivače
Probajte nove prekrivače
Za miran i spokojan san izaberite tirkizno plavi prekrivač, jorgan ili posteljinu za krevet u spavaćoj sobi. Uklopite ovu boju sa ostalim bojama u sobi i uživajte.

7.    Peškiri za kupatilo
Peškiri za kupatilo
Vaše kupatilo takođe može stvarati osećaj smirenosti ukoliko ga ukrasite tirkizno plavim peškirima. Utonite u kadu tople vode, opustite se i uživajte.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име