Midi dužine su poslednjih godina pored uvek atraktivnih i modernih mini i maksi suknji i haljina našle svoje mesto u modnom svetu. Midi haljine i suknje predstavljaju bezbednu, laskavu i zahvalnu garderobu koja se može lepo uklapati i nositi i u formalnim i u neformalnim prilikama tokom cele godine. Ako smatrate da su Vam noge predugačke za mini, a prekratke za maksi onda je za Vas idealna midi dužina. Pogledajte neke od interesantnih kombinacija sa midi suknjama i haljinama.

1.    Olovka midi suknje
Olovka suknja midi dužine uz neku formalniju ili zakopčaniju bluzu je odlična kombinacija za posao. Međutim, kada olovka suknju midi dužine koja ima lep print uklopite sa kraćim, provokativnijim, crop top majicama i bluzama dobićete seksi, šik, ženstveni i moderan outfit za noćni provod.

2.    Midi suknja sa printom
Midi suknja sa printom izgleda zabavno i lepo, ali isto tako može na pravi način da istakne Vaše prednosti ili sakrije nedostatke. Sa velikim printom se prikrivaju nedostaci dok sa sitnijim printom se ističu prednosti na Vašem telu.

3.    Body-con midi haljina
Ako Vam treba svečano odelo za fensi zabavu onda umesto duge večernje haljine izaberite body-con midi haljinu. U trendu su i takođe izgledaju laskavo, sofisticirano i seksi.

4.    Fit i flare midi suknje
Ove suknje ili haljine imaju ili karnere ili se šire od kolena na dole. Predstavljaju neku vrstu vintage odeće. Preporučuju se kako devojkama koje imaju velike grudi jer se akcenat stavlja na donji deo tela taka i devojkama koje žele da naglase svoje zgodno, zaobljeno telo.

5.    Midi suknje sa prorezima
Midi dužine obično imaju tendenciju da prikrivaju noge. Međutim, ukoliko želite da pokažete svoju meku kožu i izgledate seksi onda odaberite midi suknju sa prorezima. Prorezi su u trendu i izgledaju provokativno. Zato je najbolje da za dnevnu varijantu kombinujete ove suknje sa konzervativnijim bluzama, dok ih za većernji izlazak možete nositi u paru sa upadljivim i seksi bluzama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име