Leto se polako približava i zato je dobro na vreme početi sa razmišljanjem šta obući preko kupaćeg kostima na plaži ili bazenu. Da bi Vam olakšali izbor modni stilisti su izdvojili pet outfita koji najbolje stoje preko kupaćeg i tri koje bi trebalo izbegavati. Pogledajte o kakvim je kombinacijama reč.
Šta nositi preko kupaćeg kostima
1.    Neprozirni kaftan
Kaftan je dobar izbor za plažu. Izaberite neki neprozirni i lepršavi u kome ćete se osećati udobno, opušteno i ženstveno.
2.    Bilo kakva kratka, kežual haljina
Poželjno je izabrati model haljine koji je malo duži od onih koje obično nosite. Takođe to mogu biti haljine sa printom ili jednobojne.kezual haljine
3.    Sportski šortc i majica
Preko kupaćeg kostima možete nositi i šortc i majice koje obično koristite za treninge poput trčanja, vožnje bicikla i slično.
4.    Laneni šortc i pamučna košulja
Ovaj outfit je dobar jer se brzo suši, lagan je za nošenje i izgleda pristojno.
5.    Kombinezon sa širokim nogavicama
Sve dame koje i na plaži žele da budu u trendu mogu slobodno preko kupaćeg kostima da obuku kombinezon sa širokim nogavicama. Zaokružite svoj outfit šeširom sa širokim obodom i mačkastim naočarima.
Šta ne nositi preko kupaćeg kostima
1.    Usku haljinu
Uska haljina se jako teško navlači preko vlažnog tela i kupaćeg i zato je izbegavajte.
2.    Teksas šortc
Iako Vam izgleda da teksas šortc super stoji uz gornji deo kupaćeg ipak ga izbegavajte jer teksas jednostavno kao materijal nije za plažu.
3.    Skupocenu odeću od osetljivog materijala
Skupocenu odeću ne nosite na plaži jer je možete upropastiti. Izaberite materijale koji se brzo suše i kojima pesak i hlor ne mogu ništa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име