Već smo pričali o tome šta možete obući za doček Nove godine, kakvu frizuru i šminku možete odabrati, ali ovoga puta pričamo o tome šta ne treba nositi ne samo u novogodišnjoj noći već i na drugim zabavama gde želite da se opustite, igrate i uživate do ranih jutarnjih sati.
1.    Ništa prekratko. Osim ako ne nosite ispod helanke.
2.    Ništa preusko. Kod tesne odeće se vidi sve pa i ono što pojedete na toj zabavi, a nije pametno igrati i gladovati cele noći.
3.     Ništa sa velikim prorezima. Veliki prorezi na suknjama ili  u predelu dekoltea mogu delovati neukusno. Kroz njih se tokom igre može videti i ono što ne želite da pokažete.
4.    Nakit koji zvecka. Nije poželjno nositi nakit koji kao zvono najavljuje Vaše prisustvo. Izaberite neupadljiv nakit ili neki upadljiviji koji se ne pomera tokom kretanja i ne proizvodi zvuke.
5.    Zelenu i crvenu boju zajedno. Ove dve boje u kombinaciji su najprisutnije u novogodišnjoj noći kako na jelkama tako i na svim dekoracijama. Zato ne morate i Vi da ih nosite već izaberite neku drugu kombinaciju boja.
6.    Ne nosite sezonsku odeću. Ovde se misli da letnju haljinu preko rolke ili na teksas šortc i deblji džemper.
7.     Ne nosite odeću od debelih i teških materijala. Radi se o materijalima u kojima se brzo i mnogo znojite.
8.    Ne nosite odeću koja je za svaki dan. Ne morate i za doček Nove godine da nosite farmerice i dukseve već izaberite neku elegantniju i svečaniju haljinu, kožne pantalone, crveni ruž, šljokice, različite minđuše. Prijaće Vam promena.
9.    Cipele u kojima ne možete da hodate. Neudobne, tesne i cipele u kojima jedva hodate Vam mogu upropastiti celo veče. Zato zaboravite na njih.
10.     Bilo šta u čemu ne možete da igrate. Nema zabave bez muzike i igre. Zato ako želite da se 100% opustite ne nosite ono što Vas može ometati i sputavati dok igrate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име