Ukoliko pratite trendove i volite da nosite ono što je in i moderno onda Vam predlažemo da pogledate kojih pet velikih trendova će po mišljenju modnih stručnjaka obeležiti 2017 godinu.
1.    Bluze sa zvonastim rukavima
Za 2016 godinu slobodno možemo reći da je bila godina bluza sa spuštenim ramenima ( off- the- shoulder). U 2017 godini nosiće se bluze sa atraktivnim rukavima kao što su zvonasti rukavi. Ove bluze možda na prvi pogled deluju neobično, ali se veoma lepo mogu uklopiti sa drugim komadima odeće.


2.    Korset kaiševi
Radi se o upadljivim kaiševima koji su široki i stežu i naglašavaju struk. Za kežual kombinacije ovi kaiševi mogu delovati preoštro i zato izaberite neki koji je na vezivanje jer će se lakše uklopiti uz svakodnevnu garderobu.


3.    Bele cipele
Modni stilisti smatraju da će se tokom 2017 godine najviše nositi cipele u beloj boji. Pre svih patike, ali i čizmice, salonke, sandale. Od ovih cipela se zahteva da budu što jednostavnije i klasičnije bez upadljivih detalja.


4.    Puplin košulje i suknje
Mnoge modne kuće su već prikazale svoje Puplin kolekcije koje ne obuhvataju samo košulje i suknje već i haljine, kombinezone, pantalone pa čak i espadrile. Inače Puplin je tkanina obično glatka i meka koja se pravi najčešće od pamuka mada može biti i od svile, vune ili nekih drugih materijala.


5.    Torbe koje se nose oko ruke ( Wristlet torbe)
Radi se o manjim torbama, zanimljivog oblika koje imaju kraći kaiš koji se obmota oko ruke. Posebno su zanimljive wristlet torbe za svečane prilike.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име