Ukoliko još niste odlučili šta ćete obući za najluđu novogodišnju noć predlažemo Vam da inspiraciju potražite među sledećim primerima. Radi se o svečanim modnim kombinacijama koje predstavljaju spoj glavnih trendova ove sezone i klasičnih komada odeće koji nikada neće izaći iz mode.
Perje
Ova kombinacija predstavlja spoj klasičnih komada odeće i trenda i to u vidu male crne haljine sa perjem. Na ovaj način dobićete elegantan, ali i zabavan outfit koji možete začiniti crnim čizmama iznad kolena i malim dijamantskim minđušama.

mala crna haljina sa perjem
Somot
Somot je jedan od najpopularnijih materijala ove sezone. On svakom outfitu pored toplote daje i određenu dozu glamura. Za doček Nove godine možete odabrati crnu asimetričnu somotsku haljinu koja prati liniju tela i bordo cipele na štiklu ukrašene zlatnim detaljima. Začinite svoj outfit metalik clutch torbicom.

somotska haljina za docek Nove 2016 godine
Rese
Ukoliko ste ljubitelj resa onda ih slobodno nosite i za doček Nove godine. Nabavite bluzu koja sadrži rese i uklopite je sa elegantnim crnim pantalonama koje se sužavaju od kolena na dole. Za ženstven i neodoljiv izgled potrebne su Vam još jednostavne burgundi cipele sa kaišem oko članka i upadljive minđuše sa dijamantima koje podsećaju na pero.

rese za docek Nove 2016. Godine
Crvena haljina
Crvena je živa boja koja simbolizuje ljubav, strast i zavođenje i uvek je dobar izbor za doček Nove godine. Sa crvenom haljinom ćete uvek skretati pažnju i izgledati fatalno. Lepo stoji svim damama bez obzira na godine, samo je bitno pronaći stil koji Vam najbolje odgovara. Ove sezone su hit crvene haljine u kombinaciji sa metalik cipelama i to pre svega u boji zlata.
crvena haljina za docek Nove 2016. Godine
Dodir metalika
Novu 2016. godinu možete dočekati i sa svetlucavim odelom koji čine metalik sako i crne pantalone sa metalik detaljima sa strane. Preporuka je da se ispod sakoa ne nosi ništa osim takozvane laso ogrlice.

dodir mwetalika za docek Nove 2016. Godine
Disko fazon
Ove sezone je u trendu uparivanje šljašteće ili sequin odeće u različitim bojama.  Takođe modni stilisti smatraju da ćete sofisticiranije i lepše izgledati kada kombinujete sequin suknju i bluzu nego ako nosite samo sequin haljinu. Outfit zaokružite jednostavnim minđušama i sandalama.

disko stil za docek Nove 2016. Godine

Nadamo se da smo vam koliko – toliko bar malo olakšali muke pri odluci šta da obučete za doček Nove 2016. Godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име