Dive sa crvenih tepiha mame uzdahe svima. Koliko ste samo puta poželele da u preuskoj haljini zablistate na nekom dešavanju. Odustajete jer ta haljina puno toga ocrtava. Iako imate idealnu kilažu, baš tada, dešava se da na stomaku imate koj centimetar viška.

Nemojte misliti da su devojke koje gledate u časopisima, modnim revijama i na crvenom tepihu, idealne. Ispot tih raskošnih haljina uglavnom se krije jedna stvar – steznik.

Super uski steznik koji se ranije nosio nakon urađene liposukcije, dobio je novu ulogu. Žene odustaju od rigoroznih dijeta i iscrpljujućeg vežbanja, i kupuju sebi baš ovaj steznik. Ovaj pojas prvi put je napravljen u Kolumbiji pre 50 godina, i imao je ulogu, baš kao i korseti, da ženama napravi siluetu poput peščanog sata. Iako stručnjaci kažu da ga ne treba koristiti svakog dana, jer “pomera organe”, žene ga obožavaju.

Neke kažu čak da sa njim i ne osećaju glad. Iako su ga nekada koristile samo punije dame, danas se za ovaj komad veša odlučuju i mršavije žene. Može biti od likre, najlona, vune ili lateksa.

Verovatno nije udoban, ali zasigurno svaku figuru dovodi do savršenstva.

Odlučite same!

steznik

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име