Rachel Zoe je američka modna kreatorka i dizajner koja radi sa poznatim holivudskim ličnostima. Rachel govori o tome šta bi svaka dama ove sezone trebalo da ima u svom garderoberu. Pogledajte koji su to specijalni komadi odeće.

1.    Kaftan

 Kaftan
Kaftan je vrsta duge haljine bez postave koja se nekada nosila na području Male Azije, Poljske, Rusije i Mađarske. Može biti od različitog materijala u različitim bojama i dizajnima. Zoe preporučuje crno beli kaftan sa jednim rukavom koji se dobro slaže sa visokim platformama i zamagljenom senkom na očima.

2.    Clutch torbica

 Clutch torbica
Ova lepo dizajnirana torba se može nositi na različitim zabavama. Odlično se uklapa uz raznovrsnu garderobu i daje u isto vreme elegantan i glamurozan celokupni izgled.

3.    Seksi visoke potpetice

 Seksi visoke potpetice
Deo garderobe od suštinskog značaja za dame su i seksi visoke potpetice. Uz odgovarajuće cipele i toaletu postićićete glamurozan izgled.

4.    Klasični blejzer

 Klasični blejzer
Klasični blejzer nikada neće izaći iz mode. Lepo se kombinuje sa haljinama, farmerkama, svilenom bluzom i olovka suknjom kao i sa visokim potpeticama.

5.    Koktel prsten

Koktel prsten
Uloga nakita je da ulepša svaku odevnu kombinaciju. Treba izabrati jedan ili dva posebna komada nakita kao što su veliki koktel prsten, ogrlica sa priveskom ili par sjajnih minđuša.  Jedan poseban komad nakita je dovoljan da Vam obezbedi glamurozan izgled.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име