U Njujorku je od 6 – 13 februara 2020 godine održan New York Fashion Week za sezonu jesen – zima 2020. Ljubiteljima mode je, pored modnih revija poznatih dizajnera i modnih kuća, interesantna i ulična moda, takozvani, Street Styles. Izvojila su se sedam odevnih komada i modnih detalja koje su Njujorčanke najčešće nosile tokom ove nedelje mode. Pogledajte o čemu je reč.
1. Beli kaputi
Kaputi su vanvremenski komadi odeće i nikada neće izaći iz mode. Dame iz praktičnih razloga najviše biraju kapute u tamnijim bojama ,međutim, Njujorčanke su tokom ovog februara prošetale svoje bele kapute. Radi se uglavnom o dužim kaputima na preklop ili sa dugmićima.

2. Kožni blejzeri
Blejzeri će se takođe uvek nositi. Njujorčanke su tokom ove nedelje mode izabrale braon, kožne blejzere i najčešće su ih kombinovale sa čizmama sa zmijskim printom.

3. Nogavice ugurane u čizme
Ono što su takođe ljubitelji mode zapazili na ulicama Njujorka jeste da su dame veoma često nosile nogavice ugurane u čizme do kolena. Cilj je istaći čizme, ali i novi modni trend.

4. Bejzbol kačketi
Što se tiče modnih detalja na ulicama su uglavnom dominirali kačketi i to u raznim bojama.

5. Čelzi čizme
Pored čizama do kolena i čizama sa animal printom Njujorčanke vole da nose i čelzi čizme. Radi se uglavnom o crnim čelzi čizmama sa debljom, gumenom platformom.

6. Lanac ogrlica
Od nakita na ulicama Njujorka dominirale su zlatne lanac ogrlice.

7. Jakne sa zmijskim printom
Sudeći po „Street Style“ Njujorčanke od svih animal printova najviše vole zmijski print i to u različitim bojama od sive, preko braon do zelene. Raznovrsne jakne i mantili sa zmijskim printom su veliki trend ove sezone.

8. Trench mantili
Trench mantili takođe nikada neće izaći iz mode. Njujorčanke vole ove mantile i rado ih nose u svim prilikama i uz sve odevne komade od farmerki, preko haljina, suknji do elegantnih pantalona.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име