Postoji veliki broj modnih marki širom sveta. Ovi brendovi ne nestaju sa modne scene već se stalno nadograđuju novim stilovima. Svake godine čuveni modni brendovi izlažu svoje najnovije kreacije na modnim revijama u Milanu, Parizu, Londonu, Tokiju, Hong Kongu, Indiji i Njujorku. Na žalost njihove kreacije su dostupne visokim klasama, a ne širokim masama. Pogledajte koji brendovi su bili najpopularniji u 2013 godini.

  1. Quess

Quess logo
Ova firma je kao američki brend proslavila izbledele farmerice. U 2013 godini Quess se zadržao na elegantnim kreacijama i za dame i za muškarce. Njihovu kolekciju su činile uske farmerice, udobne majice sa klasičnim cvetnim printovima, vruće pantalonice, olovka suknje i klasične sportske haljine.

9. Dior

 Dior
Dior je poznat po sofisticiranim i modernim kolekcijama koje su uglavnom namenjene ženama iz visokih klasa koje su pritom atraktivne, nezavisne i uspešne. Dior parfemi su takođe veoma popularni.

  1. Victoria’s Secret

Victoria's Secret
Victoria’s Sicret je brendirala fini i seksi donji veš. Ovaj brend takođe nudi prelepe ženske spavaćice i pidžame kao i kupaće kostime i kozmetičke proizvode. Obično važi pravilo da žene vole da nose kolekcije Victoria’s Sicret, a muškarci isključivo vole da prate njihovu modnu reviju koja se održava svake godine.

  1. Dolce & Gabanna

Dolce & Gabanna
Jedan od najboljih brendova za muškarce i žene prestavlja duo Domenico Dolce i Stefano Gabanna poznatiji kao D&G. Oni nude širok asortiman kvalitetnih proizvoda od naočara, preko tašni do donjeg veša i haljina. Sa svojim kolekcijama oni uspevaju da  usrećuju godinama svoje klijente.

  1. Chanel

Chanel
Obično važi pravilo da kada se jednom ponese Chanel proizvod onda se više ova modna marka ne skida već se kupuje sve što je Chanel od garderobe, preko parfema do modnih detalja. Ovaj brend je naročito popularan među devojkama širom sveta jer se ističe visokim standardom, kvalitetom i prelepim dizajnom, ali  i visokom cenom.

  1. Versace

Versace
Modna kuća Versace Vam pod istim krovom nudi sve ono što Vam je potrebno da izgledate lepo i ekskluzivno. Inače Gianni Versace je oduvek važio za najomiljenijeg modnog kreatora među poznatim ličnostima i bogatašima širom sveta.

  1. Emporio Armani

Emporio Armani
Armani je ponudio jednu od najboljih kolekcija u 2013 godini. Farmerice i majice za kežual varijantu i odela za poslovne prilike. Njega karakteriše široki spektar kvalitetne i moderne sezonske garderobe tako da ima za svakoga ponešto.

  1. Calvin Klein

Calvin Klein
Ovo je jedan od najpoznatijih američkih brendova koji je najpopularniji po sportskoj garderobi i intimnom vešu. Njegove kolekcije između ostalog sadrže parfeme, satove, nakit, peškire, haljine. Modna marka Calvin Klain je na stabilnom trećem mestu bila prošle godine.

  1. Gucci

Gucci
Modna kuća Gucci ima preko 300 prodavnica širom sveta pa ne čudi što je drugi najpopularniji modni brend na svetu. Mnoge poznate ličnosti na crvenom tepihu nose Gucci kreacije.

1.    Prada

Prada
Prada je osnovana 1913 godine i tada je uglavnom proizvodila kožne cipele, torbe i šešire. Godinama je usavršavala stilove svojih kolekcija tako da je postala najpopularnija modna marka na svetu. Nju podjednako vole i bogati i slavni i obični mali potrošači.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име