Otkad je nedavno povodom  svog rođendana postavila svoju sliku na instagramu svi su primetili da je smršala, Transformacija Adele je ogromna tema u svetu pa i kod nas i to ne bez razloga.

Šta se krije iza tako drastične promene popularne pevačice?

Krajem 2019 godine se bukvalno prepolovila jer je smršala skoro 45 kilograma. Ali sada joj se i lice promenilo? Da li je koristila botoks, dermalne filere ili nešto slično? To je sada goruća vest u svetu.

Svi žele da odgonetnu tajnu transformacije pevačice Adele. adele pre i posle mrsavljenja

Kako je Adel smršala?

Estetski stručnjaci otkrivaju da nakon gubitka kilograma Adele ima jasnije i oblikovanije konture lica. Moguće je da je koristila neke suptilnije neinvanzivne tretmane lica. Iskustva pokazuju da kada se naglo smrša koža se svuda po celom telu pa samim tim i na licu opusti.

Međutim, kod Adele to nije slučaj jer su obrazi zadržali volumen i vilica ima jasno definisanu liniju. Kao da nikada nije bila buckasta u licu. Sve to govori da je verovatno koristila dermalne filere da bi obnovila izgubljeni volumen lica.adele lice
Predpostavlja se da je koristila naprednu lasersku terapiju za zatezanje kože ili radio frekvencije za podsticanje stvaranja kolagena što rezultira zatezanjem i podizanjem kože čime se smanjuje pojava sitnih linija i opuštene kože. Ovi tretmani mogu dobro da funkcionišu oko očiju, vilice, vrata i ruku tako da transformacija izgleda prirodno.

U međuvremenu doktor Lucy Glancey je primetila da Adele ima podignutije obrve i širi oblik očiju, a sve se to može postići upotrebom botoksa. Njena vilica sada izgleda oštrije i zategnutije što je neobično kod drastičnog mršavljenja kada se višak kože obično „gužva“. Verovatno je kombinovala filere i botoks u donjoj vilici da bi izgledala izraženije.

Adele najbolje zna šta je radila i kako se promenila, ali se ona ne izjašnjava po ovom pitanju. Malo se zna čak i o dijeti koju je koristila.Adele pre i posle
Priča se da je smršala uz pomoć takozvane „calorie-controlled“ dijete. Ova dijeta podrazumeva korišćenje zelenog soka i 1000 kalorija dnevno.

Takođe dozvoljava upotrebu dve vrlo važne i ukusne namirnice a to su čokolada i crno vino.

 

Pevačica je nedavno proslavila svoj 32 rođendan i svi su putem instagrama imali prilike da vide kako sada predivno izgleda u uskoj mini, crnoj haljini.

Transformacija Adele izgleda drastično. Da li se Vama dopada novi izgled pevačice?