Klasično plava je proglašena za boju 2020. godine i ona će se sigurno nositi tokom cele godine. Međutim, pored plave ove zime u trendu su još neke zanimljive boje koje mogu osvežiti Vaše odevne kombinacije. Pogledajte listu osam trendi boja za zimu 2020. godine.
1. Oker boja
Oker boja je u trendu već nekoliko sezona. Nose se različite nijanse oker boje, ali najviše boja senfa i nevena. Svaku neutralnu zimsku odevnu kombinaciju možete osvežiti modnim detaljima u oker boji kao što su kape, torbe, šalovi, cipele. Oker džemperi i kaputi su šik ove zime.

2. Zelena boja
Zelene nijanse uvek osvežavaju jer asociraju na proleće i cvetanje. Možete odabrati modne detalje, odeću ili cipele u bilo kojoj nijansi zelene boje. Isprobajte duboko smaragdno zeleni outfit za svečane prilike ili nosite svetlo zelenu i mint boju u kežual prilikama. Zelena boja dokazano poboljšava raspoloženje.

3. Plava boja
Sve nijanse plave boje nosiće se ove godine. Kameno plava je nežna, topla, pastelna nijansa koja se dobro uklapa sa skoro svim bojama. Galaxy plava kraljevska boja koja podseća na boju univerzuma i njegovu beskonačnost. Galaxy plava ide i uz svetlije boje kao što je tan boja, ali i uz tamnije kao što je tamno crvena boja. Ponoćno plava(midnight blue) tamnija nijansa idealna za boju farmerki koje se najjednostavnije kombinuju.

4. Crvena boja
Ove zime nose se sve nijanse crvene boje od bleđih i toplijih do tamnijih poput boje vina i tamno smeđe boje. Boje vina su idealne za hladnije dane zato slobodno izaberite burgundi kapute ili jakne. Klasično crvena nikada neće izaći iz mode i zato slobodno možete odabrati crvenu haljinu za svečane prilike.

5. Siva boja
Crna, bela, siva, braon su boje koje se oduvek najviše nose tokom zime. Siva boja je u trendu i ove zime i to pre svega šljunkovito siva i golub siva. Ove nijanse možete nositi u svim prilikama od poslovnih, preko kežual do svečanih.

6. Roze boja
Roze boja je pravo osveženje ove zime. Pored pastelno roze nose se jarko roze, ali i ružičaste nijanse. Možete uklapati i više nijansi roze boje u jednom outfitu.

7. Žuta boja
Još jedna jarka boja je hit ove zime. Ako niste dovoljno smeli onda za svoj outfit izaberite boju zlata i prigušene pastelne nijanse žute boje. Međutim, jarko žuta jakna, kaput, kapa ili šal će ulepšati ne samo Vaš outfit već i Vaše raspoloženje.

8. Neutralne boje
U današnje vreme velikog zagađenja i recikliranja proizvoda se sve više čuje termin „eko moda“. Eko moda podrazumeva nošenje neutralnih i prirodnih boja da bismo bili što bliži prirodi i osećali povezanost sa njom. Prilikom izbora neutralnih outfita koristite prirodne tkanine i teksture.

  

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име