Kako javljaju mediji autobus koji je prevozio ekipu za potrebe koncerta Justina Biebera je sinoć zaustavljen na granici između Mičigena i Kanade i tom prilikom su vlasti zaplenile veću količinu marihuane i pribor za drogiranje.
Ken Hammond, šef carinske službe izjavio je da je autobus zaustavljen van carinskog punkta a prilikom rutiskog pregleda specijalno obučenim psom za otkrivanje narkotika otkrivena je veća količina droge.
Šef carine je takođe napomenuo da Bieber nije bio u tom autobusu. Droga i pribor su tom prilikom zaplenjeni a vozač je priveden na informativni razgovor. Nešto kasnije svi su pušteni i nije bilo nikakvog incidenta.
Zanimljivo je da na ovom kontrolnom punktu nešto ranije otkrivena droga i u autobusu koji je prevozio ekipu koja je radila turneju za Rijanu. Što se Biebera tiče ovo je već drugi incident nakon onog sa pljuvanjem fanova, ali imajući u vidu činjenicu da je u toku njegova turneja, sve ovo može biti samo vešt proizvod marketinga u cilju popularizacije turneje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име