Topli kaputi su neizostavni odevni predmet kada počne hladnije vreme. Ove sezone su kaputi sa zabavnim printom prisutni na svakom koraku od modne piste do ulice. Pogledajte neke zanimljive modele kaputa.

1.    Leopard

ženski kaput sa leopard printom
Print leoparda je u trendu već nekoliko godina i čini se da će još dugo biti u modi. Ovim kaputom sa printom leoparda ćete sigurno dodati malo žestine svom izgledu.

2.    Karirani kaput ( plaid kaput)

ženski Karirani kaput ( plaid kaput)
Nekada su ovakve kapute nosila deca u engleskoj katoličkoj školi. Međutim danas je karirano u modi, a karirani kaput bi skoro svaka žena trebalo da ima u svom garderoberu.

3.    Pruge( Stripes)

Kaput sa prugicama
Crno bele pruge su u trendu ove sezone. Kaput sa horizontalnim prugama će sigurno upotpuniti Vaš celokupni izgled.

4.    Pepito ( Houndstooth)

pepito ženski kaput
Pepito dezen mnogi dizajneri vrlo često koriste poslednjih godina. Može se naći na različitim delovima garderobe i detaljima. Ove sezone se preporučuju pepito kaputi koji će Vam sigurno obezbediti potrebnu toplotu i privlačnost.

5.    Polka tufne

ženski kaputic sa polka tufnama
Polka tufne se mogu naći na haljinama, bluzama pa i kaputima i predstavljaju povratak u prošlost kada se plesala polka.

6.    Tanke pruge( Pinstripes)

ženski kaput sa tamnim prugama
Ova štampa je najčešće prisutna na poslovnim odelima. Međutim sa pinstripes kaputom ćete sigurno postići elegantan izgled ove sezone.

7.    Cvetni dezen

ženski kaput sa cvetnim dezenom
Cvetni dezen se najviše nosi u proleće i leti. To ne znači da ga ne možete nositi i u hladnim mesecima. Ovakav šareni cvetni kaput će Vam sigurno pomoći da ulepšate hladni, sumorni dan.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име